Skocz do zawartości

SAMSUNG C27FG70FQUX Curved Quantum Dot 1ms

Recommended Posts

Poczekam na Twoja relacje:)

Bo jest również ta druga wersja za taką samą cena. I czy jest coś lepszego w tej cenie? http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=6964072418

Jeszcze jedno czy przy zakupie tego typu monitora moja karta Sapphire Radeon HD 7870 XT (11199-20-20G) 2 GB DDR da radę? Czy będzie mnie czekał kolejny wydatek

Od wrzesnia używam Benq VZ2770H 27" na matrycy AMVA+. Nie bawiłem sie za bardzo w ustawienia jedynie kontrast i jasność. W gierki gram sporadycznie, głównie służy do przeglądania www i oglądania filmow/seriali. Katy widzenia bardzo dobre, na czerń nie narzekam, nie widzę żeby cos migotalo itp. Jak widac jestem raczej przecietnym/zwyklym użytkownikiem i jak dla mnie ten monitor jest w 100% wystarczający. Kupiłem w euro rtv za ok. 830zl. Jak się zbiorę to napisze co nieco o tym monitorze w temacie, który zakladalem z 2 miesiące temu.

Edytowane przez bmi86

Mam już monitor od wczoraj. Na 24" krzywizna sprawdza się całkiem fajnie, a tego najbardziej się obawiałem. Nawet pod kątem nie rzuca się to tak bardzo w oczy. Kolory ma całkiem dobre, a czerń to bajka - nie ma porównania nawet do lepszych ips'ów.

Niestety nie może być zbyt pięknie. Dostała mi się sztuka z wyciekami podświetlenia w lewych rogach i przy górnej krawędzi. Wymieniam i zobaczę jak będzie. Trochę to zabawne, bo samsung reklamuje serię w ten sposób:

Zaawansowana technologia panoramicznej matrycy VA minimalizuje wyciek światła na całym ekranie, nawet w rogach (...)
Edytowane przez Reyqer