simondd 82 Napisano 20 Października 2017 Udostępnij Napisano 20 Października 2017 (edytowane) Jak się ma miało doświadczenia tylko z takimi markami jak Manta lub Blapunkt to nie ma dziwne, że gość wypisuje takie głupoty o opóźnieniach. Edytowane 20 Października 2017 przez simondd Cytuj Link to post Share on other sites
Overclock666G 133 Napisano 20 Października 2017 Udostępnij Napisano 20 Października 2017 opÓźnieniach boże za jakie grzechy... Co do oglądania ekranu o przekątnej 49cal. z odległości 1metra to nie chcę nawet myśleć jakby to męczące musiało być. Cytuj Link to post Share on other sites
simondd 82 Napisano 20 Października 2017 Udostępnij Napisano 20 Października 2017 Nie jest wcale męczące, a jest o wiele bardziej komfortowo niż 27". Patrzyłeś na kalkulator odległości? Zresztą co ja dyskutuje z gościem, który sobie tylko "wyobraża", a nie miał z tym do czynienia. Zobacz jakie wrażenia opisał autor tematu. Cytuj Link to post Share on other sites
HAKELBERY 474 Napisano 20 Października 2017 Udostępnij Napisano 20 Października 2017 Ta, nasze redakcje tak rzetelnie, że testów w 4K nie uświdczysz, a inne rozdzielczości mnie nie interesują. Takie testy to dla mnie są całkowicie bezużyteczne. Nie pisałem, że Ryzen nadaje się do 4K, a Intel nie, bo to zależy od gry i pisałem o anglojęzycznych. Jak masz 1080p się zgadzam, będzie straszna lipa, a jak 4K to będzie idealny. Wiem, co pisze, bo sam takiego używam jako monitor i za nic bym nie zamienił na mniejszy (myśle nawet już o zmianie na większy). Pozostaje współczuć takim ludziom, co mają monitor 40", a co dopiero takim co mają 24-27"? Ja bym już nie mógł na takim pracować. Tu masz kalkulator odległości ile powinieneś siedzieć od TV https://hdtvpolska.com/kalkulator-odleglosci/ - jak widzisz od TV 49" powinno się siedzieć 1,03 m, a jak usiądziesz dalej to już tracisz cenne piksele. Mam nadzieję, że te argumenty okazały się dla Ciebie wystarczająco "mocne". Zapominasz o optymalizacyjnych crapach Są i będą gry gdzie intel nawet dzisiaj jest lepszy w 4k Cytuj Link to post Share on other sites
simondd 82 Napisano 20 Października 2017 Udostępnij Napisano 20 Października 2017 Są także i będą gry gdzie ryzen jest lepszy w 4k, chociaż Intel wygrywa w 1080p. Cytuj Link to post Share on other sites
HAKELBERY 474 Napisano 20 Października 2017 Udostępnij Napisano 20 Października 2017 Nie beda Cytuj Link to post Share on other sites
simondd 82 Napisano 20 Października 2017 Udostępnij Napisano 20 Października 2017 Już są takie przypadki. Cytuj Link to post Share on other sites
HAKELBERY 474 Napisano 20 Października 2017 Udostępnij Napisano 20 Października 2017 Tiaaa z jakiś strzelonych testów albo takie gdzie róznica zamyka się w 3% .To się nazywa fachowo bład pomiarowy....... Jesli cpu jest szybszy w niskiej to bedzie szybszy w wysokiej o ile gpu nie ograniczy .Zasada jest jedna Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts