Blasterm92 0 Napisano 6 Października 2017 Udostępnij Napisano 6 Października 2017 Witam, poszukuje programu który będzie zmieniał moją geolokalizację na różne miejsca, najlepiej randomowo, ewentualnie żebym mógł klikać i zmieniać ip i geolokalizacje (najbardziej interesuje mnie usa i bogatsze kraje eu, norwegia, szwecja itp) . Chodzi o to że robie to co muszę zrobić, zmieniam lokalizacje, znowu robie kilka rzeczy, znowu zmieniam i tak ciągle, nie chce też aby to się zmieniało schematycznie ciągle jedno po drugim, mam nadzieje że rozumiecie o co mi chodzi. PozdrawiamPs. jeśli to zły dział to proszę o przeniesienie. Cytuj Link to post Share on other sites
karai 618 Napisano 7 Października 2017 Udostępnij Napisano 7 Października 2017 http://forum.benchmark.pl/topic/248870-darmowy-vpn/?do=findComment&comment=2400648 Przeczytaj ten temat. Dodam iż jest to stała lokalizacja. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts