BladeRunner 1 Napisano 30 Września 2017 Udostępnij Napisano 30 Września 2017 (edytowane) WitamCzy możecie polecić jakieś konkretne/wydajne chłodzenie wodne (chodzi mi o gotowy zamknięty system nie zestaw "zrób to sam")dla Threadripper 1950x ?Konkretne mam na myśli takie które wyciągam z pudełka montuje i działa od ręki.Bo niektóre zestawy mają niby "że tak, oczywiście obsługuje" Threadripper'a ale...musisz dodatkowo kupić zestaw klamerek, blaszek, śrubek etc i dopiero będziesz mógł zamontować i to jeszcze zamawiać trzeba w zagranicznym sklepie albo sklepie producenta.Mam osobiście Neptona 280L z którego jestem bardzo zadowolony ale niestetyproducent raczej nie przewiduje możliwości dopasowania go do Threadripper'alub po prostu nie da się go fizycznie dopasować do tego cpu.Myślę wstępnie o Kraken 62 v2 ale może polecacie Coś innego lub Kraken 62 v2to jeden z tych co nie tak od razu można montować i mogę się na nim zawieść ?.z góry dzieki za odpowiedzi Edytowane 30 Września 2017 przez BladeRunner Cytuj Link to post Share on other sites
pieterman09 43 Napisano 30 Września 2017 Udostępnij Napisano 30 Września 2017 bierz fractala s36 i będziesz bardzo zadowolony :} Cytuj Link to post Share on other sites
Tankersss 398 Napisano 30 Września 2017 Udostępnij Napisano 30 Września 2017 @op w pudełku od Threadrippera powinieneś mieć blaszki dla AIO sprawdź czy pasują do twojego chłodzenia, a potem patrz czy będzie potrzebne inne. Cytuj Link to post Share on other sites
Yansi 11 Napisano 3 Października 2017 Udostępnij Napisano 3 Października 2017 Kontener na LN2, nie ma co się zepsuć w nim, gorzej z płytą jak dobrze nie zaizolujesz. Cytuj Link to post Share on other sites
Tankersss 398 Napisano 3 Października 2017 Udostępnij Napisano 3 Października 2017 @op jeżeli już byś miał kupować chłodzenie, to bierz Noctua nh-u14s tr4, tanie i znacznie lepiej sobie radzi z odprowadzaniem ciepła niż AIO. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts