wowbb121 0 Napisano 28 Września 2017 Udostępnij Napisano 28 Września 2017 Witam,Obecnie posiadam LG G4, lecz chciałbym go zmienić na coś wydajniejszego.Budżet to sprzedaż aktualnego (liczę około 700 złotych) + mniej więcej 300 złotych.Co jest godne polecenia w przedziale cenowym do tego 1000 złotych? Może być używka. Myślałem także nad kupnem z Chin.Obecnie mam na oku:Leeco Le Pro 3Leeco Le Pro 3 EliteXiaomi Mi5/Mi5sIphone 6 Cytuj Link to post Share on other sites
sankie 5 Napisano 29 Września 2017 Udostępnij Napisano 29 Września 2017 Jak znajdziesz iphone 6 za te cene to zdecydowanie najlepszy wybór. A z tych ktore wymieniasz moim zdaniem najlepszy jest LeEco Le pro 3, zaczynając od tego że ma ładny design,robi dobre zdjęcia, żadnych problemów z zasięgiem,wifi itd. Cytuj Link to post Share on other sites
Dropsik9 0 Napisano 30 Września 2017 Udostępnij Napisano 30 Września 2017 Hej, podłącze sie do tematu.Również szukam telefonu do 1000 zl. Obecnie posiadam lumie 735 przyszła pora aby zmienić. Także jakie telefony byście zaproponowali ? ogladałem ostatnio 2 modele Xiaomi. Model xiaomi redmi 4x prime oraz xiaomi redmi 4 note. Wydawały się dość wporzadku jednak nie jestem jakimś mega znawca telefonów a przecietnym użytkownikiem. Telefon ma służyć na ogół czyli standardowo dzwonienie/sms/gry/fotki/net. Nie mam jakis wygórowanych wymagań ale też nie chciałbym kupic jakiegoś ... sami wiecie. Oprogramowanie Windows nie wchodzi w gre. Z góry dzieki za pomoc Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts