benytwist 1 Napisano 28 Września 2017 Udostępnij Napisano 28 Września 2017 Witam, Jak w temacie stoję przed kupnem telefonu, jednego z tych dwóch natomiast nie wiem, który wybrać. Ku A1 skłania mnie czysty android oraz wsparcie google przez 2 lata oraz aparat i 4gb ram, natomiast Note 4 bateria i nie wiem jak będzie ze wsparciem a planuje kupno telefonu na 2 lata. Cytuj Link to post Share on other sites
piwot 86 Napisano 28 Września 2017 Udostępnij Napisano 28 Września 2017 Sam sobie odpowiedziałeś android oraz wsparcie google przez 2 lata oraz aparat i 4gb ram Nie piszesz też nic o cenie dlatego zakładam, że ta nie gra roli. Cytuj Link to post Share on other sites
benytwist 1 Napisano 28 Września 2017 Autor Udostępnij Napisano 28 Września 2017 (edytowane) Nie cytuj całych postów nad sobą - regulamin! Różnica w cenie 759zł Redmi Note 4 vs 1100 zł Xiaomi A1, dlatego ciekawe jestem czy doplacać warto czy wystarczy na 2 lata mi Note na MUI. I jest do wyboru A1 z Android One i Mi 5 x to samo tylko z MUI Edytowane 28 Września 2017 przez Crout Cytuj Link to post Share on other sites
piwot 86 Napisano 28 Września 2017 Udostępnij Napisano 28 Września 2017 W Polsce sie nie opłaca dokładać. Ale jeśli zamówisz z Chin to moim zdaniem warto. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
czamarek 16 Napisano 29 Września 2017 Udostępnij Napisano 29 Września 2017 A1 jest droższy bo z przesyłką bezVatową kosztuje aż 830zł , ale ma znacznie lepszy aparat od Redmi N4 , Tu masz kupony na chińskie telefony gdybyś chciał taniej kupić Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts