AdisMKP 0 Napisano 26 Września 2017 Udostępnij Napisano 26 Września 2017 Siemanko. Od 2 dni gram sobie w FIFE 18 i zauważyłem, że temperatury mojej karty graficznej Gigabyte GTX 770 dochodzą do 72-75 stopni. W spoczynku karta ma okolo 37-40 stopni. I nie wiem czy te temperatury są złe i mam się bać, czy mogę spokojnie grać. Proszę o odpowiedź. Pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
133699 394 Napisano 26 Września 2017 Udostępnij Napisano 26 Września 2017 Normalne temp od biedy kup gelida gc extreme i zmień paste Cytuj Link to post Share on other sites
AdisMKP 0 Napisano 26 Września 2017 Autor Udostępnij Napisano 26 Września 2017 Nie znam sie na kompach wiec nie chce sie bawic w rozkręcanie karty. Chciałem tylko sie zapytac czy takie temperatury są ok i moge spokojnie dalej grać. Cytuj Link to post Share on other sites
rafertti 0 Napisano 26 Września 2017 Udostępnij Napisano 26 Września 2017 ta temp spoko ja mam 7870 xt i zawsze mialem max 72 jakis spec wymienil mi paste i teraz temp dochodza do 90 -.- Cytuj Link to post Share on other sites
HAKELBERY 474 Napisano 26 Września 2017 Udostępnij Napisano 26 Września 2017 AdisMKP Grafa lerci ci na 100% ? Ile masz klatek na takim gtx ? rafertti Widocznie wczesniej miałes lepszą paste niż teraz.Jak coś dobrze działa to sie nie grzebie. A paste to nawet nie warto wymieniać po 4 latach bo sam to sprawdzałem. Na większości opakowań pisze że pasta wytrzymuje 8 lat Cytuj Link to post Share on other sites
rafertti 0 Napisano 27 Września 2017 Udostępnij Napisano 27 Września 2017 AdisMKP Grafa lerci ci na 100% ? Ile masz klatek na takim gtx ? rafertti Widocznie wczesniej miałes lepszą paste niż teraz.Jak coś dobrze działa to sie nie grzebie. A paste to nawet nie warto wymieniać po 4 latach bo sam to sprawdzałem. Na większości opakowań pisze że pasta wytrzymuje 8 lat tak mam teraz nauczkę na przyszłość ;] można gdzieś znaleść informacje jakie pasty sa nakładane w konkretnych kartach ? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts