KillZonePL 0 Napisano 22 Września 2017 Udostępnij Napisano 22 Września 2017 (edytowane) Przepraszam z góry jeśli zły dział i proszę o przeniesienie. Witam. Szukam jakiegoś rozwiązania z internetem. Umowa z orange została rozwiązana pozostała linia telefoniczna sprawna lecz nie używana.. Internet LTE chyba odpada bo tna strasznie mb po przekroczeniu pakietu. Internet satelitarny strasznie drogi. Internet z modemu nie wiem u kogo bo nie mogę znaleźć. Jeśli macie jakieś pomysły proszę pisać. Netia vectra itp itd odpada mieszkam na wsi więc nie ma tu swiatłowodów.Mniej więcej 20 km od Białegostaoku jeśli to komuś pomoże. Edytowane 22 Września 2017 przez KillZonePL Cytuj Link to post Share on other sites
tabask021 58 Napisano 22 Września 2017 Udostępnij Napisano 22 Września 2017 Na wsi tylko Orange ale jak rozwiązałeś umowę to nie masz innej opcji jak wrócić do nich . Cytuj Link to post Share on other sites
maly_wrobelek 44 Napisano 22 Września 2017 Udostępnij Napisano 22 Września 2017 Popatrz po dachach u sąsiadów/w okolicy, może jakaś lokalna radiówka? Cytuj Link to post Share on other sites
Tankersss 398 Napisano 22 Września 2017 Udostępnij Napisano 22 Września 2017 Może nowa oferta od Tmobile (póki co ~250GB zużyłem i nie ma lejka)? sprawdź zasięg u siebie i ew. dokupienie dodatkowych anten kierunkowych na BTS. Cytuj Link to post Share on other sites
KillZonePL 0 Napisano 23 Września 2017 Autor Udostępnij Napisano 23 Września 2017 Może nowa oferta od Tmobile (póki co ~250GB zużyłem i nie ma lejka)? sprawdź zasięg u siebie i ew. dokupienie dodatkowych anten kierunkowych na BTS. Mógłbyś podesłać linka co do tej oferty jeśli nie na forum to prosiłbym o PW Radiówka strasznie zrywa i wolna podobno ;/ Cytuj Link to post Share on other sites
Tankersss 398 Napisano 23 Września 2017 Udostępnij Napisano 23 Września 2017 https://www.t-mobile.pl/pl/tmobile1-internet-domowy i nie cytuj postów wyżej. Cytuj Link to post Share on other sites
benutzer 257 Napisano 24 Września 2017 Udostępnij Napisano 24 Września 2017 A skąd mamy wiedzieć jaką masz ofertę i warunki? Może masz w domu jakieś komórki, może ci się niedługo polsat cyfrowy kończy i możesz wziąć jakiś pakiet usług, może masz pod nosem BTS ojda dyrektora i W Rodzinie będzie ci najlepiej śmigało. U każdego jest inny zasięg i co innego się sprawdza. Ja w firmie na DSL od Orange czekałem 3 miesiące więc ich odradzam komukolwiek . Jak masz linię telefoniczną to bierz jakiegoś ADSla, nie koniecznie w Orange, T-mobile też a ich liniach sprzedają usługi. Wysil się trochę, porónaj oferty, przetestuj różne karty sim. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts