patryk414 3 Napisano 21 Września 2017 Udostępnij Napisano 21 Września 2017 (edytowane) Moją karta graficzna MSI GeForce GTX 1070 GAMING X 8GB posiada technologie ZERO FROZR. Kłopot w tym że podczas grania karta słabo się grzeje znaczy włacza wiatraki na chwile jak jest 63'C po chwili jest 59'C wiatraki wyłacza ,po chwili jest znów 62'C znów je włacza i tak w kółkko Czy te ciągłe Włączanie i wyłączanie nie uszkodzi tych wiatraków ? Edytowane 21 Września 2017 przez patryk414 Cytuj Link to post Share on other sites
HAKELBERY 474 Napisano 21 Września 2017 Udostępnij Napisano 21 Września 2017 Skoro producent tak to zaprojektował to NIE I zmień ten procesor bo karta się nudzi Cytuj Link to post Share on other sites
patryk414 3 Napisano 21 Września 2017 Autor Udostępnij Napisano 21 Września 2017 (edytowane) w sumie nie czuje tego by procesor nie dawał rady w Mass Effect Andromeda mam wszystko na ultra 50 - 60FPS (Full HD) ,a w 4k mam 30 - 40 FPS Edytowane 21 Września 2017 przez patryk414 Cytuj Link to post Share on other sites
Vemorion 293 Napisano 21 Września 2017 Udostępnij Napisano 21 Września 2017 (edytowane) skoro masz już taką platformę to przytnij opcje za które jest odpowiedzialny procesor szczególnie fizyke, odległość rysowania itd, a ustawiaj na max opcje za które odpowiedzialna jest grafika, głównie wysoką rozdzielczość ( nie wiem czy 4K masz z DSR czy prawdziwe, ale granie w tej rozdzielczości na tym sprzęcie to dobry pomysł, ewentualnie 2K ) , mocne wygładzania krawędzi i te sprawy, wtedy ten duet będzie lepiej współpracował Edytowane 21 Września 2017 przez Vemorion Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts