yaska 0 Napisano 20 Września 2017 Udostępnij Napisano 20 Września 2017 Jak w temacie. Przestało działać szybkie ładowanie, tak po prostu. Ładowarka oryginalna, telefon ma pół roku. Tylko serwis czy jest nadzieja, żeby jakoś to szybciej obejść? Telefon czasami ładuje się przez całą noc i nie zdąży dojść do 100% Cytuj Link to post Share on other sites
Rica1 367 Napisano 20 Września 2017 Udostępnij Napisano 20 Września 2017 Sprawdź na innym, porządnym kablu i ładowarce Cytuj Link to post Share on other sites
White_Ghost 77 Napisano 20 Września 2017 Udostępnij Napisano 20 Września 2017 Spróbowałbym na innej ładowarce, ale najlepiej by było gdyby była ta sama, orignalna ładowarka - inne czasem odłączają tą opcjewiec może to nie być miarodajne. Sprawdz też w ustawieniach systemu czy jest odchaczona opcja "szybkie ładowanie" Cytuj Link to post Share on other sites
zoltan2 253 Napisano 20 Września 2017 Udostępnij Napisano 20 Września 2017 Jeśli ładuje całą noc i często nie ma 100% to jak najszybciej sprawdź na innej ładowarce z przynajmniej 2A. Jeśli ten sam efekt to uwalona bateria lub coś z płytą. Cytuj Link to post Share on other sites
yaska 0 Napisano 24 Września 2017 Autor Udostępnij Napisano 24 Września 2017 Dzięki za odpowiedzi. Sprawdzałam na innych ładowarkach, oryginalnych i nie tylko. Kabel mam co prawda tylko jeden, oryginalny z zestawu, bo te telefony mają inne wejście. Szybkie ładowanie zaznaczone. Telefon pokazuje podczas ładowania, że jeśli chcę włączyć szybkie ładowanie, to mam użyć oryginalnej ładowarki, a jak wspomniałam taką właśnie mam. Spróbuję jeszcze przywrócić do ustawień fabrycznych, a jak to nie pomoże to serwis. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts