dedek818 0 Napisano 19 Września 2017 Udostępnij Napisano 19 Września 2017 Mam pytanie, gdyż nigdzie nie mogę znaleźć informacji na ten temat. Czy wskazany wyżej model laptopa (Asus N551JK-CN047H) ma możliwość montażu dysku SSD obok oryginalnego SSHD? Chodzi mi o konfigurację DVD + SSHD + SSD. Da radę zrobić takie combo czy muszę wybrać 2 z 3? Cytuj Link to post Share on other sites
Mandalorian 77 Napisano 19 Września 2017 Udostępnij Napisano 19 Września 2017 Musisz wybrać 2 z 3.Na YT jest kilka filmów gdzie rozbierają na części N551JK i nie widać żeby było tam miejsce na drugi dysk. Cytuj Link to post Share on other sites
kamil_18_19 499 Napisano 19 Września 2017 Udostępnij Napisano 19 Września 2017 (edytowane) Nie da się. Pozostaje taka opcja jaką mam ja. Dysk ssd w miejsce obecnego, obecny w kieszeń jako napęd, a napęd w zew. kieszeń usb i luxior. Ty masz prościej bo nie musisz rozbierać całej obudowy tak jak w moim R556L, bo masz do wszystkiego dostęp. A Ty czasem nie masz gdzieś tam montażu SSD na mSata bo w necie są takie konfiguracje fabrycznie. Wtedy trzeba kupić SSD na mSata i może bez kombinacji mieć pełny pakiet urządzeń. Edytowane 19 Września 2017 przez kamil_18_19 1 Cytuj Link to post Share on other sites
dedek818 0 Napisano 19 Września 2017 Autor Udostępnij Napisano 19 Września 2017 Dzięki za odpowiedzi! No właśnie nie wiem jak to jest, bo fizycznie jeszcze tego laptopa nie mam chciałem tylko zrobić rozeznanie przed zakupem Jakby ktoś coś więcej wiedział, to proszę pisać Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts