Lord Arthas 7 Napisano 18 Września 2017 Udostępnij Napisano 18 Września 2017 (edytowane) Witam wszystkich serdecznie Szukam telefonu, najlepiej nowego, bądź lekko używanego do 1500zł plus minus 200zł. Interesują mnie telefony z polską gwarancją i fakturą vat 23%. Miałem zawsze flagowy mode, ale ponad rok temu skusiłem się na oneplus one i jestem bardzo zawiedziony. budżet - 1500+-200 zł gdzie zamierzasz dokonać zakupu Sklep, allegro z przedłużenia umowy, oficjalna dystrybucja polska, olz z odbiorem osobistym. nowy czy używany Wolałbym nowy, ale używany w bardzo dobrym stanie z gwarancją minimum rok też będzie dobry. preferowany rozmiar wyświetlacza 5,5 cala i powyżej preferowany system mobilny Android do czego będziesz używać urządzenia sms, dzwonienie, robienie zdjęć, messenger, whatsapp itp. Z gier to bardzo proste typu Angry Birds i to bardzo rzadko, nawigacja. W lutym jadę na wymianę na studia na pół roku więc przydałby się stabilny gps. Poczta gmail, bardzo dużo słucham muzyki. Słuchawki soundmagic pl11. najważniejsze wymagania Dobry aparat, płynny system Bardzo zależy mi także, by był dobry wyświetlacz i miał ładne kolory. Ten co ma opo to jest gorzej jak porażka, albo mam po prostu zbyt duże wymagania co do telefonu za 1400zł. Co polecicie w tym przedziale cenowym? Prosiłbym też o tańsze propozycje. Rozważę wszystko. Najbardziej do tej pory zainteresowały mnie: - Galaxy s7 edge - Lg G6 Z góry dziękuję za wszelkie propozycje Na best cena jest 1835 zł za nowego lg g6 z fakturą VAT 23%. Jak to się ma, jeśli telefon pochodzi z UE,a ma fakturę 23%? W poradnikach jest napisane, że gwarancję uznają. Ile max za lg g6 i s7 edge używanego ? https://www.olx.pl/oferta/zadbany-galaxy-s7-edge-sm-g935f-gear-vr-oculus-indukcja-gwarancja-CID99-IDoNu80.html Taki za 1550zł ? Bez googli i ładowarki indukcyjnej. Edytowane 17 Września 2017 przez Lord Arthas Cytuj Link to post Share on other sites
simondd 82 Napisano 18 Września 2017 Udostępnij Napisano 18 Września 2017 (edytowane) Interesują mnie telefony z polską gwarancją i fakturą vat 23%. Śmieszny wymóg, który dyskwalifikuje zakup telefonu poza granicami naszego kochanego kraju Edytowane 18 Września 2017 przez simondd Cytuj Link to post Share on other sites
Lord Arthas 7 Napisano 18 Września 2017 Autor Udostępnij Napisano 18 Września 2017 Normalny wymóg. Chcę gwarancję normalną. Nie mam czasu na zabawy z wysyłką poza kraj i czekanie nie wiadomo ile. Cytuj Link to post Share on other sites
simondd 82 Napisano 18 Września 2017 Udostępnij Napisano 18 Września 2017 Czemu od razu zakładasz, że masz urządzenie wysłać na gwarancję? Cytuj Link to post Share on other sites
Lord Arthas 7 Napisano 18 Września 2017 Autor Udostępnij Napisano 18 Września 2017 Bo biorę pod uwagę wszystkie możliwości. Zepsuje mi się i będę musiał się w to bawić. Teraz zepsuł mi się telefon i różnie w życiu bywa. A skoro tak piszesz, to napisz co polecasz z za granicy? Cytuj Link to post Share on other sites
simondd 82 Napisano 18 Września 2017 Udostępnij Napisano 18 Września 2017 Mi Mix 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Lord Arthas 7 Napisano 18 Września 2017 Autor Udostępnij Napisano 18 Września 2017 A w jakim sklepie i jaka cena? Cytuj Link to post Share on other sites
simondd 82 Napisano 18 Września 2017 Udostępnij Napisano 18 Września 2017 Mieści się w twoim budżecie. W wielu sklepach można go kupić. Cytuj Link to post Share on other sites
Lord Arthas 7 Napisano 18 Września 2017 Autor Udostępnij Napisano 18 Września 2017 Widzę, dzięki, ale za wysoka cena, by brać telefon z Chin. Ale dzięki za propozycję. Cytuj Link to post Share on other sites
simondd 82 Napisano 18 Września 2017 Udostępnij Napisano 18 Września 2017 (edytowane) Oj tam za wysoka, wielokrotnie brałem telefony z Chin, nawet droższe i nie narzekam. Szczególnie jak patrzę jakie badziewie bym dostał w Polsce porównaniu do tego co kupiłem Edytowane 18 Września 2017 przez simondd Cytuj Link to post Share on other sites
White_Ghost 77 Napisano 19 Września 2017 Udostępnij Napisano 19 Września 2017 Oprócz tego co zaproponowałeś w tej cenie prooponowałbym Mi Max, bardzo dobre paramety i pojemna bateria ( aż 4850 mAh ),cieżko bedzie znaleśc coś wydajniejszego. Model dostępny np. w Sferisie. Z alternatywnych propozycji to P9 ( ekran 5,2).Możesz poszukać też coś z oneplusa. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Lord Arthas 7 Napisano 24 Września 2017 Autor Udostępnij Napisano 24 Września 2017 (edytowane) Biorę G6 za 1650zł nówka z play salonu. Ktoś z Krakowa sprzedaje. Mi max ma jednak za słaby aparat. Dzięki za pomoc Dobra, telefon mam, bardzo mi się podoba.Wykonanie bomba.Ale powiedzcie mi, jaką mam kupić przejściówkę na usb type C? Bo mam słuchawki na mini jacka. Polecicie coś ?Druga rzecz, mam z play oryginalny paragon i z tego komisu wystawili mi fakturę vat marża. Umowy nie mam z tego telefonu, tylko salon w jakim był brany i co. Wystarczy mi to do gwarancji ? Ten sam oryginalny paragon? Zapewne mogą sprawdzić w systemie jaki był w tym czasie kupowany telefon i porównać.Na razie go nie używam. Zamawiam dziś etui nillkina i szkło. Wychodzi na to, że wystarczy paragon: Jakich dokumentów potrzebuję, żeby oddać sprzęt do naprawy?Oprócz sprzętu należy zabrać ze sobą dowód osobisty, dowód zakupu lub Umowę o Świadczenie Usług Telekomunikacyjnych zawierającą numer IMEI urządzenia zgodny z oddawanym sprzętem oraz kartę gwarancyjną. Edytowane 24 Września 2017 przez Lord Arthas Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts