TybekB 9 Napisano 14 Września 2017 Udostępnij Napisano 14 Września 2017 Witam, Szukam dla siebie nowego telefonu, w zamian za Galaxy S6, który miałem dotychczas ( i dalej bym miał, gdyby nie kiepska bateria). Czego oczekuje: - bateria - im większa tym lepiej - bez zakrzywionego ekranu - aparat foto przynajmniej tak dobry jak w S6 - android Miałem przez parę dni S8, telefon bardzo fajny, ale ekran/czytnik linii i ogólna ergonomia mi nie odpowiadały.. Cytuj Link to post Share on other sites
yeti1992 38 Napisano 14 Września 2017 Udostępnij Napisano 14 Września 2017 (edytowane) Może Honor 8 lub Huawei P9? Mają bardzo dobre aparaty i napewno lepsze baterie niż S6. Ja sam mam Huawei P9 i szczerze mówiąc to nigdy nie byłem tak zadowolony z jakiegokolwiek telefonu. Edytowane 14 Września 2017 przez yeti1992 Cytuj Link to post Share on other sites
TybekB 9 Napisano 14 Września 2017 Autor Udostępnij Napisano 14 Września 2017 Huawei'a P9 ma moja druga połówka i jako jedna z opcji rozważam P10 (nie jest wprawdzie tak fajnie wykonana jak P9), ale z drugiej strony P10 nie zbiera jakiś mega opinii w necie... Cytuj Link to post Share on other sites
kamil_18_19 499 Napisano 14 Września 2017 Udostępnij Napisano 14 Września 2017 Xiaomi mi6 lub One Plus 5.P10 robi gorsze foty w automatyce niż galaxy no chyba że potrafisz obsługiwać tryb manualny, to wtedy odwraca się kolej rzeczy, P10 Pro jest dobry fotograficzne ustępuje S8 i czasami iphone 7. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
White_Ghost 77 Napisano 14 Września 2017 Udostępnij Napisano 14 Września 2017 Ciekawa alternatywa to MI6 - otrzymujesz w tej cenie lepszy parametry: więcej Ramu oraz Snapdragona na pokładzie.Na minus MI6 działa brak slotu na kartę pamięci, ale są dostępne wersje 64GB oraz 128 GB - szukałbym tej wyższej. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts