nettrin 0 Napisano 13 Września 2017 Udostępnij Napisano 13 Września 2017 Witam, Szukam jakiegoś taniego telefonu i zastanawiałem się nad Lumia 930 lub 925 bardziej ta 925 bo za 200 zł idzie kupić. Tylko, że ta 925 ma tylko 1 gb ram, a chciałbym telefon, który się nie wiesza i drugi problem to ten Windows wolałbym raczej jakiegoś Androida. Telefon głównie do sms'ów i dzwonienia ale musi być LTE bo często przeglądam coś na fonie jak jestem poza domem. Doradzicie jakiegoś używanego Androida w tej cenie? Cytuj Link to post Share on other sites
dawid13 3 Napisano 13 Września 2017 Udostępnij Napisano 13 Września 2017 Lumia 930 sprawdzi się do takich zadań. Ja chyba polował bym na Galaxy S4 , ew LG G3 powinieneś upolowac. Z czegoś nowszego to Sony M4 aqua Cytuj Link to post Share on other sites
nettrin 0 Napisano 13 Września 2017 Autor Udostępnij Napisano 13 Września 2017 Ten LG za duży, a Galaxy S4 jest bez LTE. Cytuj Link to post Share on other sites
dawid13 3 Napisano 13 Września 2017 Udostępnij Napisano 13 Września 2017 Ten LG za duży, a Galaxy S4 jest bez LTE. S4 występuje z LTE, ale trzeba uważanie. Ogólnie lepiej dorzucić trochę i kupić xiaomi z chin (skoro używki patrzysz, to gwarancja nie jest ważne ) ja korzystam z Lumii 920 (zaraz będą 2 lata, może sentyment, może nie mogę się zdecydować co chcę innego, może kafelki mi odpowiadają - plan zajęć na kafelku jest super, nie muszę gmerać w aplikacjach by wiedzieć, do jakiego budynku mam iść na następne zajęcia, może to, że jak spadnie z wysokości kieszeni, to bardziej zastanawiam się czy płytki wytrzymały niż telefon). 930 powinno fajniej działać. Zastosowania jak przeglądanie internetu (fakt, do tego w domu służy mi tablet ostatnio, przyzwyczajam się do androida, po wpadce jaką zaliczył u mnie w tablecie, gdzie była wersja 2.1 jeszcze), sms lepiej mi się pisze na 4,5 calowej lumii niż wiadomości na 8.4 cala tablecie (chociaż zmiana klawiatury z samsugowej pomogła, mniej denerwuje), rozmowy też fajnie słychać. Zastanów się nad dopłacaniem 100-200zł, by mieć telefon na znacznie dłużej. Z tego co rzuciłem okiem, to galaxy s5 też da się upolować do takiej kwoty, ale to może być trudniejsze. Cytuj Link to post Share on other sites
czamarek 16 Napisano 17 Września 2017 Udostępnij Napisano 17 Września 2017 Lumia nie jest zła, ale pamiętaj, kupując ja wsiadasz na tonący statek Cytuj Link to post Share on other sites
piwot 86 Napisano 19 Września 2017 Udostępnij Napisano 19 Września 2017 Dorzuć 100zł i kup Redmi 4A Cytuj Link to post Share on other sites
White_Ghost 77 Napisano 19 Września 2017 Udostępnij Napisano 19 Września 2017 W tej cenie szukałbym któregoś ze starszych flagowców np. Samsunga Galaxy S4 - przyzwoite paramtery jak na swój czas.Bardzo dobry wybór to Xiaomi 4A ale tutaj trzebabyłoby trochę zwiększyć budżet. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts