Endrju1 4 Napisano 3 Marca 2011 Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Kupiłem kilka dni temu zasilacz jak w temacie, pierwsze wrażenie jak najbardziej pozytywne, ogromny zapas mocy, cicha praca, jednak jedno mnie zaskoczyło, otórz zasilacz po wyłączeniu komputera nadal pracuje, słychać jak się kręci wiatrak i widać że 5V ciągle jest dostarczane. Czy to ma tak być, czy coś jest z nim nie tak? Dodam że nic poza samym zasilaczem nie było w komputerze zmieniane (ustawienia bios także). Cytuj Link to post Share on other sites
torture 107 Napisano 3 Marca 2011 Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Na 100% wentylator się kręci? Sprawdź to dokładnie. A jeśli tak, to jak długo. To że 5V jest dostarczane to normalne, jest od tego specjalna linia. Cytuj Link to post Share on other sites
benchmark91 1 Napisano 3 Marca 2011 Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 a on nie ma tak ze po prostu schładza sobie wnętrze i dopiero sei wyłącza ? Cytuj Link to post Share on other sites
Endrju1 4 Napisano 3 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Kręci się na 100% (przecież widzę ) Też na początku myślałem że to schładzanie, ale rano po włączeniu listwy wiatrak ruszył więc coś chyba jest nie tak. Cytuj Link to post Share on other sites
spider_1987 5488 Napisano 3 Marca 2011 Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Wg mnie zasilacz jest uwalony, na Twoim miejscu bym się nie pierniczył w co i dlaczego tylko oddał go na gwarancje, od tego przecież jest Cytuj Link to post Share on other sites
Endrju1 4 Napisano 3 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 I chyba tak zrobię. Puki mam jeszcze mój stary to jakoś sobie dam radę. Dzięki wielkie za odpowiedzi. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts