foreverr 0 Napisano 3 Marca 2011 Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Witam. Jak odinstalować SP2 w systemie Win Vista. W panelu sterowania/programy i funkcje/zainstalowanie aktualizacje- nie wiem co należy odinstalować. Proszę o pomoc. Cytuj Link to post Share on other sites
spider_1987 5488 Napisano 3 Marca 2011 Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Ja też nie wiem Spróbuj skorzystać z przywracania systemu i przywrócić go do momentu sprzed instalacji SP2. Start > Programy > Akcesoria > Narzędzia systemowe > Przywracanie systemu Cytuj Link to post Share on other sites
lwses 336 Napisano 3 Marca 2011 Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Witam. Jak odinstalować SP2 w systemie Win Vista. W panelu sterowania/programy i funkcje/zainstalowanie aktualizacje- nie wiem co należy odinstalować. Proszę o pomoc. Tam gdzie masz aktualizacje m.in. te poprawki sp1 sp2 o oznaczeniu : to należy usunąć. Windows6.0-KB936330-X64-wave1 Windows6.0-KB948465-X64 Cytuj Link to post Share on other sites
foreverr 0 Napisano 3 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Posiadam 32 bitowy system. Dołączam screena z panelu sterowania http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pel ... 40111.html Co należy usunąć, aby pozbyć się SP2 ;p Czy ktoś wie, gdzie kryje się? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts