osmy dzien tygodnia 0 Napisano 28 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2017 Aby na Xbox one grać przez sieć musisz wykupić abonament gold, na ps4 jest tak samo - Ps plus, za darmo na konsolach nic nie ma No czasami jakaś wersja próbna czy demo ale nic więcej Aby na Xbox one grać przez sieć musisz wykupić abonament gold, na ps4 jest tak samo - Ps plus, za darmo na konsolach nic nie ma No czasami jakaś wersja próbna czy demo ale nic więcej Aha i co miesiąc z golda są 4 gry a nie 6, dwie na x360 i dwie na xone czyli w tym wypadku xbox ma przewagę bo oprócz abonamentu który jest i tu i tu dostaje się rózne gry. Dzisiaj byłem u znajomego w sklepie i widziałem właśnie że przy xboxie były 4 gry do xone i 2gry do 360 a przy ps gold była tylko zniżka na kupno gier. Zastanawiam się właśnie co jest lepsze i na co jest więcej gier. bo jesli chodzi o grafikę to chyba w obu przypadkach nie ma problemów ani z full hd ani z ultra hd Cytuj Link to post Share on other sites
mabrothrax 5730 Napisano 29 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2017 Na jednej i drugiej konsoli jest problem z 4K, z fullHD nie. Tak po prawdzie to na palcach jednej ręki policzyć można tytuły chodzące w natywnym 4K. Aczkolwiek na Xbox one x wszystko chodzi w wyższej rozdzielczości niż w przypadku PS4 pro. Decydującym czynnikiem są tutaj zasadniczo gry dla większości. Sony ma w swoim zapleczu kilka gier ekskluzywnych które mają uznanie wśród graczy. Ja osobiście wolę xboxa z kilku przyczyn, a ps4 miałem zawsze tylko dla exów. Cytuj Link to post Share on other sites
blaven 304 Napisano 29 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2017 W przypadku abonamentu dla PS4 też dostajesz darmowe gry co miesiąc (miesiąc temu był to Phantom Pain). 1 Cytuj Link to post Share on other sites
gracz722 354 Napisano 30 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2017 (edytowane) Witajcie, a czy ktoś ma jakieś pojęcie odnośnie grania w trybie multiplayer przez sieć? Rozmawiałem ze znajomym i odradza PS4 z tego tylko powodu że Xbox one posiada jakieś darmowe konto, które umożliwia granie z ludźmi przez internet jak również co miesiąc dostaje się do wyboru 6 gier do pobrania. Ktoś coś o tym słyszał i by mógł się wypowiedzieć na ten temat? Hmm może chodzi o darmowe konto próbne, z tego co wiem na ps4 można przez 14 dni testować za darmo ps+, a gdy minie 14 dni, można założyć następne konto i znowu 14 dni grać. Pewnie na xboxie coś podobnego jest. Warto podkreślić, że na xboxie jest dostępna usłucha ea access(tak pisałem o niej wcześniej :-) Która za niewielkie pieniądze udostępnia nam masę gier:) Tutaj link : https://www.xbox.com/pl-PL/entertainment/xbox-one/live-apps/ea-access Edytowane 30 Listopada 2017 przez gracz722 Cytuj Link to post Share on other sites
happysc 138 Napisano 30 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2017 Na xboxie też jest game pass który już teraz oferuje przeszło 100 gier a w grudniu pojawią się tam gears 4 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts