krvll 0 Napisano 29 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2017 (edytowane) Ma duże znaczenie w ogólnej pracy ram wykonawca? Pytam, ponieważ znalazłem 2x4GB od Doplhina i chciałbym je wykorzystać. Edytowane 29 Sierpnia 2017 przez krvll Cytuj Link to post Share on other sites
krzyhox 3632 Napisano 29 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2017 Ma duże znaczenie w ogólnej pracy ram wykonawca? Pytam, ponieważ znalazłem 2x4GB od Doplhina i chciałbym je wykorzystać. Nie ma znaczenia. Jedne po prostu mają chłodzenie drugie nie. Cytuj Link to post Share on other sites
krvll 0 Napisano 29 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2017 @krzyhox Czyli różnicy zbytnio w grach, jak i ogólnie nie odczuje? Cytuj Link to post Share on other sites
Gość Existimati Napisano 29 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2017 To zależy. Ogólnie w sprzęcie wszystko zależy od parametrów. Tak większość ludzi niestety myśli. Liczy się jednak jakość wykonania i zastosowane komponenty. Im mniej znany producent, tym mniej recenzji i mniej ludzi kupuje dany sprzęt. Z tego powodu mało znany producent chcąc walczyć z konkurencją ma dwie możliwości: albo robi świetny sprzęt, który jest w stanie konkurować z innymi, albo obniża jakość produktu obniżając tym samym cenę i konkuruje właśnie w ten sposób. To bardzo uproszczony schemat, ale warto mieć go na uwadze. Wg mnie lepiej brać zawsze coś sprawdzonego. Warto przed zakupem poczytać opinie i przejrzeć recenzje i testy. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
krvll 0 Napisano 30 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2017 Dzięki wielkie za odpowiedź. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts