Quaard 0 Napisano 20 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2017 (edytowane) Witam. Ostatnio mam problem z internetem w komputerze. Jak gram w gry przy których komputer jest w pełni obciążony tracę internet w komputerze. Tylko w komputerze. Używam karty wifi tp link podpinaną do USB ale to chyba nie wina tej karty. Komputer mam gdzieś od marca i dopiero teraz zaczęło się to dziać. Moja konfiguracja: i5 7600k podkręcony na 4.5GHZ/gtx1060 6gb/8gbram Komputer działa na zasilaczu Corsair CX 450M Trochę czytałem na internecie, że to może być wina zbyt słabego zasilacza, ale ten zasilacz chyba był dobry, był nawet polecany tutaj na forum do mojego komputera. Jeżeli od początku byłby za słaby to ten problem nie występowałby dopiero po prawie 5 miesiącach. Edytowane 20 Sierpnia 2017 przez Quaard Cytuj Link to post Share on other sites
czesiekzdom 23 Napisano 11 Września 2017 Udostępnij Napisano 11 Września 2017 Wygląda na problem z brakiem mocy na porcie usb. Sprawdzałeś inne porty, czy tylko połączenie zanika, czy ta karta na usb z listy urządzeń? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts