Furiax 77 Napisano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 Darku taki offtop ty masz urodziny 25 kwietnia ;D? Cytuj Link to post Share on other sites
Generation 10 Napisano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 Więc kopiuje z wcześniej: ''Tak jak już widzieliście. Crysis 3 został zapowiedziany, ale niestety robiony najpierw pod konsole co tyczy się gorszej grafiki względem aktualnych możliwości jakie daje dzisiejsze PC. Wnioskując po bardzo krótkim Gameplay'u który pojawił się 20 kwietnia 2012 roku, stwierdzam że akurat dla grafika jest dość przyzwoita, ale to tylko moje zdanie. Co sądzicie o tej grafice? Myśle ze fabułe powinien mieć dobrą [Dla mnie liczy się głównie fabuła i nie zważam za bardzo na grafike, ale wiele osób niestety na to drugie], ale co sądzicie o grafice?. Widze u wielu z was opinie: ''Gra robiona pod dzisiejsze konsole... Nie, nawet nie wykorzysta potencjału PC''. Wkurza mnie to. Jeśli gra będzie dobra, ale nie w samej grafice to nie widze problemu czemu nie miałaby tak wyglądać. W dzisiejszych grach tak jest. Za fabułe płacisz gorszą grafiką. Za Grafike płacisz gorszą fabułą.'' Cytuj Link to post Share on other sites
Gość darkatraz Napisano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 Czego chcesz Furiax %-) @up: Już ten filmik wstawiłem. Wiec chłopie, żeś się spóźnił trochę. Cytuj Link to post Share on other sites
Factory 42 Napisano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 Fajny część Crysisa się zapowiada;D Co do Rosji to raczej z nimi nie wygramy,ale z Czechami i Grecją jak najbardziej nas stać;d Cytuj Link to post Share on other sites
Generation 10 Napisano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 Czego chcesz Furiax %-) @up: Już ten filmik wstawiłem. Wiec chłopie, żeś się spóźnił trochę. Chłopie. Podałeś inny filmik, nie ten sam i w gorszej jakości.: p. Gdyby ktoś wypuścił jakąś ponurą gierkę w ciemnych klimatach, a nie kurde słoneczko grzeje i na*ieprzamy z karabinku. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość darkatraz Napisano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 To sobie obydwa odpal w 1080p. Żadnej różnicy nie ma. Cytuj Link to post Share on other sites
Furiax 77 Napisano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 Darku chce tego że to są moje urodziny i spier od tej daty:D Cytuj Link to post Share on other sites
Gość darkatraz Napisano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 Z zażaleniami proszę się kierować do moich rodziców :P Sam spadaj. Ja 18 obchodzę więc będzie hucznie %-) Pitras ma przyjechać :-> Cytuj Link to post Share on other sites
Generation 10 Napisano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 Takie rozmowy prosze na PW. Cytuj Link to post Share on other sites
kamar59 264 Napisano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 Co do tego teaser to szkoda ze to filmik a nie silnik graficzny realny. Bo sam crysis ma dobry silnik graficzny elastyczny który szybko się robi. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Gość JackHammer Napisano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 Wg. mnie Crysis 3 to będzie porażka fabularna. Po pierwsze, rzekoma "reinkarnacja" Proroka który ginie w dwójce. Fizycznie niby Alcatraz a psychicznie Prorok. Już nawet dajmy fakt że kombinezon przejął umysł Proroka to powinno być tak że Alcatraz "sam" myśli i tylko otrzymuje za pomocą kombinezonu polecenia do wykonania od Proroka a ten (Alcatraz) działa. Logicznie biorąc pod uwagę że przez te 24 lata mogło zabraknąć amunicji łuk jest wytłumaczalny, ciekawe czy dorobią tłumik Co jest z Psycholem. Wiadomo z serii komiksów że razem z Prorokiem przeżył wydarzenia (szkoda Nomada) to co się z nim działo? Wiele jest niespójności z poprzedniczkami wg. mnie. Gameplay pewnie będzie taki jak w dwójce a gadanie że będzie to Sandbox to myślę że pod publikę to jest mówione. Cytuj Link to post Share on other sites
Xarix 2265 Napisano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 im więcej niejasności tym ciekawsza fabuła A co do Sanboxa to mam jeszcze trochę zaufania do Crytek'a Cytuj Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 A tam fabuła, rzeźnia sie liczy Dwójeczka jak dla mnie była całkiem żeźka. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość JackHammer Napisano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 Dwójeczka to jak odpaliłem to taki miałem lekki szok. Zmieniony klimat i może muzyka z menu mnie tak nastroiła Ogólnie tam rzeź była i tyle Cytuj Link to post Share on other sites
Gość darkatraz Napisano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 Skoro mowa o dwojeczce. Tez gdy wejdziecie w sklep to nie macie do kupna Retilation Pack oraz Decimation Pack. Poniewaz chcialem zakupic do multi, a tu nagle nagle to zniknelo. No chyba, ze jest za free jako map pack tylko prosilbym o linka bo sporo juz tych paczek powychodzilo do multi C2. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość JackHammer Napisano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 W jedynce obcy preferowali zimno, chłód. W dwójce nie wiadomo co preferują. Głupio że to zmienili. Aby do wtorku to trailer C3 będzie. Cytuj Link to post Share on other sites
Xarix 2265 Napisano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 (edytowane) Liczę niesamowicie , że ten C3 to będzie sanbox, bo po prostu nic mnie tak nie nudzi jak gra gdzie nie trzeba być kreatywnym/myśleć . Na szczęście C2 katastrofą pod tym względem nie był ale z jedyneczką nie ma porównania;) http://www.chip.pl/news/rozrywka/gry-akcji/2012/04/crysis-3-nieliniowa-rozgrywka-nowe-mechanizmy-wygladzania-krawedzi Edytowane 22 Kwietnia 2012 przez Rafcio1874 Cytuj Link to post Share on other sites
Gość darkatraz Napisano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 TXAA i jeszcze cos lepszego. Moze czyms zaskocza ale by kompa tak nie obciazalo jak uber. No miałbyć dzisiaj trailer C3, a jakoś jedyne co widzę na stronie http://www.crysis.ea.com Crysis 3 trailer in T-minus 1 day Wie ktoś o co chodzi z tym tekstem?? Cytuj Link to post Share on other sites
Xarix 2265 Napisano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 (edytowane) W czasie krótszym niż 1 dzień?... Ile można czekać? W japoni zara 24 kwietnia się skończy Edytowane 24 Kwietnia 2012 przez Rafcio1874 Cytuj Link to post Share on other sites
Gość JackHammer Napisano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 (edytowane) Have fun! Edytowane 24 Kwietnia 2012 przez JackHammer 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Gość darkatraz Napisano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 To ja wstawię prosto ze strony crysis.ea.com. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Xarix 2265 Napisano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Jeest wkońcu . Plusy rozdane.. Ogólnie to zabardzo z samego gameplayu to tu dużo nie ma.. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=J16UFTXmN6U w wersji PL 1 Cytuj Link to post Share on other sites
kamar59 264 Napisano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Jest klimat miasta post apokaliptycznego lubię takie klimaty jak w filmie "jestem legendą" 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Darkness 17 Napisano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Na ten klimat znowu będzie się składało chodzenie i ubijanie obcych... Nie wróżę C3 wielkiej popularności.Już zagranie Cryteka typu wydajmy C2 a niedługo potem C3,to bardziej wydoimy ludzi jest chamskie. Powinni się skupić na jednej grze i zrobić ją porządnie a nie wydawać ileś tytułów i patrzeć jak ludzie się cieszą ... A to tej rewolucji graficznej to piszą i piszą a co wychodzi? Konsolowa grafika i tyle.Jakoś nie widziałem w C2 textur wysokiej jakości albo super ładnych opcji graficznych.Za to blura było już pełno ... W Crysis 3 są: Ci sami obcy,może kilka rodzajów więcej, taki sam HUD gry, podobne bronie co w C2, ten sam silnik graficzny. Wszystko to wychodzi także na konsole.Lubię Crysisa i mam wszystkie gry z serii ale C2 w multi to dla mnie była porażka. Myślałem że jeszcze patch DX11 i textury coś dadzą ... ale wyszło na to że patche nie dość że obciążały grę nieproporcjonalnie do oferowanej jakości grafiki to jeszcze powodowały w niektórych miejscach bugi. Z resztą tesselacja tesselacją,ale gdzie ładne textury? To w Crysis Warhead patrzyłem na obiekty i myślałem,że gra jest dopracowana i szczegółowa. W dodatku była grywalna na moim 8800GT i jakoś nie narzekałem ... Battlefield pokazuje możliwości graficzne. Nowe C3 i C2 to jak dla mnie futurystyczna kopia COD"a na konsole i PC. Jeszcze kilka szczegółów. Crysis 1 - niebiescy obcy,ich atrybutem było zimno. Crysis 2 - obcy nie wiadomo jacy,przylecieli z kosmosu i koniec bajki. Crysis 1 - Prorok jest głównym bohaterem. Crysis 2 - Prorok się zabija i oddaje kombinezon. Crysis 3 - Prorok na nowo zaczyna grę . Postapokaliptyczny klimat jest ok,tylko co po tym klimacie jak są nadal w większości te same bronie,przeciwnicy? W dodatku . Crytek chwali się nowym silnikiem graficznym. Czemu nie ukaże go w pełni możliwości? Mówienie że DX9 jest nie wykorzystany w pełni,mnie nie przekonuje. Tak samo możemy się odnieść to innych silników graficznych. SKoro DX9 jest tak zoptymalizowany i tak się starają go wykorzystać w pełni to czemu nie zrobić tego np z DX11? Dx11 nie da się zoptymalizować? A nawet jeśli DX9 jest dobry i ma szansę rozwoju,to czemu pchają do niego jakieś textury słabej jakości? W ogóle po co pakować blura do DX9? Co to za gra w której wszystko się błyszczy,rozmazuje a słonce wypala oczy?Gdy ktoś wychodzi na ulicę to ukazuje mu się widok malowany kredkami pastelowymi? ... Crytek znowu zapowiada SANDBOXA. Co miał C2 do sanboxa? C1 byłsanboxowy. Jungla,pojazdy,duża mapa,woda,zróżnicowanie terenu. C2 - miasto,wyznaczone cele,prawie zero pojazdów. Nie wiem jak będzie w C3 ale wątpię by inaczej niż w C2. C1 był fajnym tytułem,lecz trzeba przyznać,że dopiero Warhead i C2 miały niezłą akcję i wciągały. W dodatku w C2 były męczące bugi - błędy przy eliminacji obcych nożem,czy mrugające textury,lecz to chyba ogólna przypadłość bo w C1 było podobnie. Ogólnie lubię C1 i dodatki. C2 nie jest złe,ale problemy z logowaniem,z cheaterami,z grafiką itp mnie dosyć wkurzyły. Czekam na rozwój sytuacji z C3 ale nie wróżę jakieś rewolucji ... Cytuj Link to post Share on other sites
Gość darkatraz Napisano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 (edytowane) Crysis 1 - Prorok jest głównym bohaterem. Crysis 2 - Prorok się zabija i oddaje kombinezon. Crysis 3 - Prorok na nowo zaczyna grę Cię chyba porąbało. W Crysis 1 główną postacią był Nomad, a w dodatku Psychol, a w Crysis 2 Alcatraz, który na końcu gry przywdział nazwę Prorok. Edytowane 25 Kwietnia 2012 przez darkatraz Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts