Gość JonathanArcherPL Napisano 24 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 kurde nanokombinezon, sam bym go założył i na front xD Cytuj Link to post Share on other sites
Gość JonathanArcherPL Napisano 24 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 mój z kolei gra na nisko średnich xD Cytuj Link to post Share on other sites
worms 94 Napisano 24 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Może ktoś posiada GTX670 SLI i może mi powiedzieć przy jakich ustawieniach może grać?Aktualnie w 1900x1200 wszystko na bardzo wysoko, SMMA średni i dwie zakładki z cieniami na średni poziom fps nie spada poniżej 45.Bardzo mi po głowie chodzi druga grafika 670 by zrobić SLI, co o tym sądzicie, na co będę mógł liczyć gdy dokupię drugie GPU? Cytuj Link to post Share on other sites
Gość JonathanArcherPL Napisano 24 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 na dwóch 7970 nie ma bata by nie działało płynnie MSAA x4 i jazda Cytuj Link to post Share on other sites
kastefan4 106 Napisano 24 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Może ktoś posiada GTX670 SLI i może mi powiedzieć przy jakich ustawieniach może grać? Aktualnie w 1900x1200 wszystko na bardzo wysoko, SMMA średni i dwie zakładki z cieniami na średni poziom fps nie spada poniżej 45. Bardzo mi po głowie chodzi druga grafika 670 by zrobić SLI, co o tym sądzicie, na co będę mógł liczyć gdy dokupię drugie GPU? Na razie w c3 są problemy z sli/cf Cytuj Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 24 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 A ja się zaciąłem i przechodzę crysisa na max ustawieniach i w grze i w tweaku. Mam te 40fps+ ale jeszcze po włączeniu wspomagaczy w telewizorze idzie grać. Killzone się przechodziło w gorszych warunkach i człowiek zębami nie zgrzytał. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość JonathanArcherPL Napisano 24 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Na razie w c3 są problemy z sli/cf niby jakie xD ?? Cytuj Link to post Share on other sites
kastefan4 106 Napisano 24 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Przez ostatnie 4 strony była poruszana ta kwestia. Chcesz poczytać to szukaj Cytuj Link to post Share on other sites
lukiwara11 34 Napisano 24 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Pokaz screenów Mniejsza wydajnośc niz na jednej grafie Cytuj Link to post Share on other sites
Dawid0ss_z 1 Napisano 24 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 raczej niskie, nisko-średnie Miałem nadzieję, że odpisze ktoś, kto rzeczywiście ma pod pokładem Q9400. Opinie w stylu "raczej" są głównie kierowane zapowiedziami producentów, które - jak wiemy - są mocno na wyrost. Pzdr Cytuj Link to post Share on other sites
Gość JonathanArcherPL Napisano 24 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 (edytowane) Q6600 się nie liczy ? używałem go krótki czas Edytowane 24 Lutego 2013 przez JonathanArcherPL Cytuj Link to post Share on other sites
worms 94 Napisano 24 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Przeglądam wszystkie wątki o Crysis 3 i chyba już mi się pomieszało, jedyne co pamiętam to problemy kolegi z SLI 680, ale nie jestem pewien czy to na tym forum.Jeżeli nawet są to pewnie z czasem to naprawią, a tak czy siak wydaje mi się że SLI z 670 to dobre rozwiązanie, zamiast sprzedaży i kupienia GTX 690? Cytuj Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 24 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 A zasilacz ? Cytuj Link to post Share on other sites
jaguarpl 0 Napisano 24 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 (edytowane) Witam jestem po pierwszej misji graficznie całkiem przyjemnie ,sterowanie też przyjemne,Fajnego smaczku dodaje łuk (grałem w dwójkę tam go o ile pamiętam nie było)Duży wybór broni na starcie to też duży plus. Tutorial na początku zajmuje 5 min a znacznie ułatwia rozgrywkę polecam. Edytowane 24 Lutego 2013 przez jaguarpl Cytuj Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 24 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 A dobra, widzę. Lepiej kup drugą. Cytuj Link to post Share on other sites
Xarix 2265 Napisano 24 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 No siema jaguar extremme Cytuj Link to post Share on other sites
radek0406 11 Napisano 24 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Ja dziś 5 godzin grałem. Wszystko ustawiłem na średnie, rozdz. 1080p, AA to drugie od końca i mam stałe 30FPS. Jutro ją dokończę i zapominam o tej grze. Druga część mi się bardziej podobała, tutaj nie czuć wgl klimatu tego miasta. Co do grafiki, to w ustawieniach średnich wygląda lepiej niż wszystko co przez ostatnie dwa lata grałem w high/ultra. Cytuj Link to post Share on other sites
k0chan 814 Napisano 24 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 (edytowane) radek0406 ty masz podkręconego tego PII? czy na stocku lecisz? Dlaczeg pytam, robiłem testy dla HD7770 przy 3,4 i przy 4,0GHz, a karta wydajnościowo podobna do tego gtx460 i co się okazało, w 90% gier prawie zero przyrostu wydajności (1-2 fps), jednak w BF3 czy demo Crysis 3 minimalny fps był wyższy po OC Edytowane 24 Lutego 2013 przez k0chan Cytuj Link to post Share on other sites
zyga101 74 Napisano 24 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Grę ukończyłem, licznik pokazał 12h z tym że niektóre misje jechałem po 2 razy, Mogła by być dłuższa, jedyne czego mi zabrakło to jakiegoś levela w klasycznej dżungli żeby pokazać jak się prezentuje na podrasowanym ce3 nawet fabularnie bym to powiązał tak że w dwójce tara strickland mówiła że inwazja zaczęła się od katastrofy tunguskiej kiedy to obiekt nie wiadomego, pochodzenia spadł na ziemię, zrobiłbym jakąś retrospekcję w tamtych leśnych terenach na wprowadzeniu i by była jeszcze z godzinka grania , Na pewno jak wydadzą patch poprawiający to i owo to zasiądę jeszcze raz, Z wszystkich 3 częśći mimo wszystko jak dla mnie najlepsza część pierwsza. Cytuj Link to post Share on other sites
radek0406 11 Napisano 24 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Nie mam podkręconego. Cytuj Link to post Share on other sites
DoritosUK 1 Napisano 24 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Kurdę już się nie mogę doczekać tej gry za 2 tygodnie ruszam marszem do sklepu i ją zakupuję , widziałem tą grę u kumpla grafika robi wrażenie. P.S Gra ktoś na xbox live w Multika ? Jak się singleplayer sprawuję ? Cytuj Link to post Share on other sites
gshepherd 330 Napisano 24 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Skończona :-) Jak zwykle niedosyt i chciało by się więcej single. Nie wiem czy uważacie podobnie ale dla mnie jedyną wadą tej gry jest jej długość. Cytuj Link to post Share on other sites
radek0406 11 Napisano 24 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Ja lubię krótkie gry, tak na 1-2 podejścia. W ogóle zauważyłem, że od jakiegoś czasu włączam grę i po 10 minutach nie chce mi się grać, bo robię w niej to samo co robiłem już milion razy w innych grach. Może już za stary na gry jestem i na siłę gram. Jutro kończę C3 i czekam na Tomb Raider do 5 marca. Jeszcze nigdy nie skończyłem nic z tej serii, to może nie będzie mnie tak przynudzać jak te FPSy. Cytuj Link to post Share on other sites
henus7 56 Napisano 24 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Ja dziś 5 godzin grałem. Wszystko ustawiłem na średnie, rozdz. 1080p, AA to drugie od końca i mam stałe 30FPS. Jutro ją dokończę i zapominam o tej grze. Druga część mi się bardziej podobała, tutaj nie czuć wgl klimatu tego miasta. Co do grafiki, to w ustawieniach średnich wygląda lepiej niż wszystko co przez ostatnie dwa lata grałem w high/ultra. AA ustaw na FXAA albo SMAAx1 nie ma sensu więcej. Hmmm... stałe 30fps? U mnie 1680x1050 wszystko Wysokie + Woda B.Wysokie + Tekstury Wysokie. Od 30 wzwyż. Zazwyczaj okolice 38-45 ze spadkami do 30fps ale czego oczekiwać po 460tce... Skończona :-) Jak zwykle niedosyt i chciało by się więcej single. Nie wiem czy uważacie podobnie ale dla mnie jedyną wadą tej gry jest jej długość. @moon - ja na razie przechodzę dwójeczkę a potem wezmę się za C3 Bo zagrałem misję pierwszą i ciągnęło mnie do tego żeby grać dalej ale na szczęście się powstrzymałem. Ja lubię krótkie gry, tak na 1-2 podejścia. W ogóle zauważyłem, że od jakiegoś czasu włączam grę i po 10 minutach nie chce mi się grać, bo robię w niej to samo co robiłem już milion razy w innych grach. Może już za stary na gry jestem i na siłę gram. Jutro kończę C3 i czekam na Tomb Raider do 5 marca. Jeszcze nigdy nie skończyłem nic z tej serii, to może nie będzie mnie tak przynudzać jak te FPSy. Raczej to kwestia stereotypu... jesteśmy zasypywani strzelaninami i po prostu robimy ciągle to samo... po prostu strzelamy... I robi się to nudne... niech zrobią ciekawego cRPG połączonego w styl Crysisa i do tego długiego z otwartym terenem Wtedy to będzie inna gra Coś na wzór FC3 (główny wątek i mnóstwo zadań pobocznych) Cytuj Link to post Share on other sites
radek0406 11 Napisano 24 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 AA ustaw na FXAA albo SMAAx1 nie ma sensu więcej. Hmmm... stałe 30fps? U mnie 1680x1050 wszystko Wysokie + Woda B.Wysokie + Tekstury Wysokie. Od 30 wzwyż. Zazwyczaj okolice 38-45 ze spadkami do 30fps ale czego oczekiwać po 460tce... Mam ustawione SMAAx1 i 30FPS jest. Nie wiem o co chodzi, może Fraps źle pokazuje wyniki Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts