Igoruss 5141 Napisano 13 Marca 2011 Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 W Crysis Wars, ten kto użył cloaka, zostawał momentalnie sprowadzony do parteru. Tu widzę, zapowiada się na to samo.Nie grałem w Crysisa MP ale czytałem właśnie podobne opinie. "Pro" gracze uważali, że korzystanie z skafandra za noobskie i wyzywali graczy korzystających z niego. W demie C2 takiego wyzywania zbytnio nie widzę ale z kolei mam wrażenie że większość ludzi uważa się za PRO graczy i w ogóle nie korzysta z możliwości jakie oferuje nanoskafander. A przecież tych jest multum! Chyba żadna inna gra nie ma czegoś takiego. Jeśli komuś nie podoba się taki styl rozgrywki niech gra w CSa lub CODa 2 - tam nie ma żadnych perków, serii ofiar, dodatków itp. Cytuj Link to post Share on other sites
Saiya-jin 190 Napisano 13 Marca 2011 Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 Jestem tego samego zdania. Nie chcesz tych bajerów - graj w CS-a. Ludzie są dziwni. Jak wyjdzie MW2, które jest podobne do MW1, to narzekanie, że to to samo. Jednocześnie zaraz chcą z tej gry zrobić CS-a przez jakieś durne zasady ESL. W Crysisie właśnie fajny jest ten skafander. Powiew świeżości. Cytuj Link to post Share on other sites
Igoruss 5141 Napisano 13 Marca 2011 Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 Saiya-jin dobrze gadasz. Jednocześnie zaraz chcą z tej gry zrobić CS-a przez jakieś durne zasady ESL.Gdzieś czytałem, że nie można używać nawet celowników laserowych, bo... lepiej się przez nie celuje. Istna paranoja I powtórzę moje pytanie: Czy dzisiaj jest ostatni dzień grania w demo? Słyszałem, że jutro już odłączą serwery i nie będzie dało się grać. Czy to prawda? Bo teraz nie mogę znaleźć żadnych info na ten temat. Cytuj Link to post Share on other sites
misi3k08 14 Napisano 13 Marca 2011 Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 Ze strony EA: The demo ends at 11:59PM Pacific Standard Time (PST) on Sunday, March 13th (Subject to change). Aktualny czas PST można sprawdzić na stronie: http://wwp.greenwichmeantime.com/time-zone/usa/pacific-time/ Cytuj Link to post Share on other sites
JoHnNy08PL 184 Napisano 13 Marca 2011 Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 Z tym P90 jest po prostu tak, że ta broń jest zauważalnie lepsza od innych. I tak każdy by z nią biegał, a jeśli jest zakazana szanse są +/- równe bo żadna z broni się nie wybija. A noob-tuba to po prostu fart, spamujesz tym na prawo i lewo gdzie się tylko ktoś poruszy. A zasady ESL są po to by po prostu nie farcić i zrównać szanse, a nie że ten ma last standa i mnie zabił Hmm, no nie wiem, kiedyś grałem w lidze Crysis Wars w zastępstwo kolegi i jakoś nie było wyzywania że noob z cloakiem biega Łee, demo się za 2h kończy a ja nie pograłem To będę musiał pobrać betę i zobaczyć czy to można kupować Jeszcze myślę nad Total War: Shogun 2... Cytuj Link to post Share on other sites
woo12 0 Napisano 13 Marca 2011 Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 To będę musiał pobrać betę i zobaczyć czy to można kupować Na początku byłem sceptycznie nastawiony do C2, inny klimat(brak dżungli) pograłem troszkę w betę i według mnie jest bardzo grywalna i niczym nie ustępuje jedynce,jak na ironie dzięki becie EA zyskało nowego klienta. Cytuj Link to post Share on other sites
lukyeti 2221 Napisano 14 Marca 2011 Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 nie blokują tego dema? chyba wczoraj miał być koniec a o 2 w nocy spokojnie jeszcze grałem :ciekawy: Cytuj Link to post Share on other sites
.daft 433 Napisano 14 Marca 2011 Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 ja przed chwila tez gralem. zastanawiam sie nad kupnem C2 ( na allegro klucz i skan za ~77 zl ) ale boje sie, ze bedzie to samo co z crysis wars - masa cheaterow. Cytuj Link to post Share on other sites
GreQonE 3629 Napisano 14 Marca 2011 Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Jak denerwuja Cie cheaterzy w crysis wars to zapraszam na [XS] *No Limits* PS 24/7 Brak cheaterow Cytuj Link to post Share on other sites
Igoruss 5141 Napisano 15 Marca 2011 Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Chyba już wyłączyli demo. Nie mogę połączyć się z żadnym serwerem. Cytuj Link to post Share on other sites
JoHnNy08PL 184 Napisano 18 Marca 2011 Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 http://www.youtube.com/watch?v=rIy_yGKuBXM Gameplay tym razem z wersji PC Jakiś noob grał Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 19 Marca 2011 Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 Nie no widać już że nawet wersja DX9 miażdży wersje konsolowe a co dopiero DX11 Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 19 Marca 2011 Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 PC POWER Cytuj Link to post Share on other sites
Ujemny 29 Napisano 19 Marca 2011 Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 Ciekawe porównanie. Zwłaszcza jak popatrzymy na same konsole. "Low" versus "medium", czyli PlayStation 3 versus XBOX 360. W przypadku konsoli Sony nawet obiekty znajdujące się blisko gracza nie posiadają ostrych, wyraźnych krawędzi. Rozmyta papka... Crytek wzorował się chyba na Killzone 2, i 3. Wersja przeznaczona na komputery stacjonarne nie szokuje, wręcz rozczarowuje. Bije konkurencje, ale... Cytuj Link to post Share on other sites
Wulfen 134 Napisano 20 Marca 2011 Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 po prostu na ps3 jest nieco nizsza rozdzielczosc. na xboxie jest 1152x720 na ps3 1024x720, poza tym wersja na ps3(demo) ma duze problemy z plynnoscia czego nie widac na filmiku. z drugiej strony patrzac na to porownanie wersja ps3 bardziej przypomina ta z pc. np w 2 porownaniu tylko na xboxie pojawia sie jakas dziwna mgla ograniczajaca widocznosc... grajac w bete(pc) z technicznych rzeczy moglbym sie przyczepic do 2 rzeczy. fizyki i trawy no moze jeszcze niektorych tekstur(przydalyby sie chociaz 2 tekstura nadajaca detali jak w jedynce), niech to poprawia a bedzie super. Cytuj Link to post Share on other sites
JoHnNy08PL 184 Napisano 21 Marca 2011 Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 W rodzimej wersji Crysisa 2 usłyszymy takich znanych aktorów, jak Piotr Machalica, Krzysztof Stelmaszyk, Bartosz „Fisz” Waglewski i Michał Milowicz. Zlokalizowana edycja gry dostępna będzie na PC, PlayStation 3 i Xboksie 360. Ponadto na pierwszych dwóch platformach gracze będą mogli zagrać w angielską wersję produkcji. Cytuj Link to post Share on other sites
midarktemp 6 Napisano 21 Marca 2011 Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 W rodzimej wersji Crysisa 2 usłyszymy takich znanych aktorów, jak Piotr Machalica, Krzysztof Stelmaszyk, Bartosz „Fisz” Waglewski i Michał Milowicz. Zlokalizowana edycja gry dostępna będzie na PC, PlayStation 3 i Xboksie 360. Ponadto na pierwszych dwóch platformach gracze będą mogli zagrać w angielską wersję produkcji. Na PS3 nie będzie możliwości wyboru angielskiej ścieżki dźwiękowej bo na BD się nie zmieściło ogarnij się bo sam sobie przeczysz... poza tym to na xboxie nie będzie możliwości zagrania w wersję angielską... Cytuj Link to post Share on other sites
lukyeti 2221 Napisano 21 Marca 2011 Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 no a widział już go ktoś w dx11? bo jak nie to o czym rozmowa Cytuj Link to post Share on other sites
JoHnNy08PL 184 Napisano 21 Marca 2011 Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 W rodzimej wersji Crysisa 2 usłyszymy takich znanych aktorów, jak Piotr Machalica, Krzysztof Stelmaszyk, Bartosz „Fisz” Waglewski i Michał Milowicz. Zlokalizowana edycja gry dostępna będzie na PC, PlayStation 3 i Xboksie 360. Ponadto na pierwszych dwóch platformach gracze będą mogli zagrać w angielską wersję produkcji. Na PS3 nie będzie możliwości wyboru angielskiej ścieżki dźwiękowej bo na BD się nie zmieściło ogarnij się bo sam sobie przeczysz... poza tym to na xboxie nie będzie możliwości zagrania w wersję angielską...No rzeczywiście, nie wiem ale uroił mi się jakiś sojusz z M$ i z góry uznałem że na PS3 nie będzie Ehh ten minecraft... Cytuj Link to post Share on other sites
Igoruss 5141 Napisano 21 Marca 2011 Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Jeszcze 4 dni do premiery ale teoretycznie można już grać http://allegro.pl/crysis-2-cd-key-klucz ... 72183.html skany wysyłają od 21 marca, sam myślę nad zakupem EDIT: @TheSpeed w sumie nie pomyślałem o tym :oops: Cytuj Link to post Share on other sites
TheSpeed 2105 Napisano 21 Marca 2011 Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Będziesz miał klucz, ale raczej nie pobierzesz klienta :-> Cytuj Link to post Share on other sites
Sony156 4965 Napisano 22 Marca 2011 Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Idzie jakos wylaczyc tryb 3D w crysisie 2? Cytuj Link to post Share on other sites
Thorin49 12 Napisano 22 Marca 2011 Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Nie karmić trolla... A na mnie w Sferis (gram.pl) czeka do odbioru Crysis 2... ale nie mam chwilowo PC bo starego dzisiaj sprzedałem, a nowy będzie za 2 dni... Cytuj Link to post Share on other sites
adivxv 2880 Napisano 22 Marca 2011 Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 to jest consolefan dostał bana i znów konto stworzył Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 22 Marca 2011 Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Idzie jakos wylaczyc tryb 3D w crysisie 2? Zobacz w opcjach game albo graphic i tam pewnie jest Wiem bo sam wyłączałem ale już dość dawno nie odpalałem DEMO bo już go nie mam na kompie Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts