Kurczaczek 0 Napisano 28 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Cześć Przedtem miałem BiOS 701 teraz mam 1204 BiOS robiłem z systemu I teraz pytanie mam zainstalowane sterowniki do chiseptu usb 3.0 marvel intel mei i intel engine czy musze je instalować od nowa ? Bo były przed autkulizacją biosu do wersjiu 1204 prosze o szybką pomoc to nic trdunego dla was Cytuj Link to post Share on other sites
voxcordi 294 Napisano 28 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Trudno odczytać Twoją intencję. Łatwiej byłoby, gdybyś sprecyzował problem. Obawiam się, że nawet Redakcja "kryształowej kuli" w zapleczu nie posiada... Cytuj Link to post Share on other sites
Kurczaczek 0 Napisano 1 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 CZY MUSZE robic deisntalacje tych smieci bo mam nowy bios ! Cytuj Link to post Share on other sites
krakn 2 Napisano 1 Marca 2011 Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 nie, przecież sterowniki nadal są te same, bios ci się tylko zmienił i to tylko fragmenty. o aktualizacje sterowników pytaj na stronie producenta sprzętu, lub windows update Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts