barto1997 1 Napisano 10 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2017 Witam,od dłuższego czasu szukam nowego monitora,ostatecznie warunki sprecyzowałem do: -1440p -144Hz -G sync -27 cali (może być więcej ale już raczej nie ten budżet) -IPS Poszukiwania zawęziłem do 3 monitorów,konkretnie : -AOC AG271QG 2948,00 zł -Asus PG279Q 3399,00 zł -Acer Predator XB271HUbmiprz 3199,00 zł Wszystkie 27 cali,wszystkie 144hz,wszystkie G sync i wszystkie IPS Teraz pytanie na który się zdecydować,zakupu dokonam najprawdopodobniej w owocowym sklepie więc podeprę się tamtejszymi cenami,różnica między AOC a ASUS to 450zł Specjalnych preferencji co do marki nie posiadam,ewentualnie co innego możecie polecić w podobnym budżecie (no maksymalnie powiedzmy 3,5k) ? W razie czego nie pogardzę też 21:9 ale musi mieć przynajmniej 1440 w pionie bo na obecnym 1080 strasznie się męczę... No i z tego co słyszałem o problemach z jakością szybkich matryc - gdzie mam największą szansę na złoty strzał i brak konieczności zabawy w wymiany ? Cytuj Link to post Share on other sites
xernos2 53 Napisano 10 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2017 No i z tego co słyszałem o problemach z jakością szybkich matryc - gdzie mam największą szansę na złoty strzał i brak konieczności zabawy w wymiany ? Żaden sklep ci tego nie zapewni ani model teoretycznie z tych trzech najmniej złych opinii widziałem na temat tego modelu Acera jednak nadal jest to loteria... Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts