krzyhox 3632 Napisano 10 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2017 Witam, z racji tego, że mój kabel hdmi się trochę ugina postanowiłem go zmienić. I zakupiłem inny, ale okazało się, że jak go podłączyłem to monitor pokazywał, że nic nie jest podłączone. Dziwne to dla mnie jakieś pomysły? Cytuj Link to post Share on other sites
rbialo 9 Napisano 10 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2017 Kupiłeś nowy kabel "bo stary się ugina" czy może jednak dlatego, że były jakieś problemy z obrazem, za które obarczyłeś ugięcie kabla? Jeśli to drugie to może nie kabel był problemem? Cytuj Link to post Share on other sites
krzyhox 3632 Napisano 10 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2017 Kupiłeś nowy kabel "bo stary się ugina" czy może jednak dlatego, że były jakieś problemy z obrazem, za które obarczyłeś ugięcie kabla? Jeśli to drugie to może nie kabel był problemem? Kupiłem bo rzeczywiście były problemy z obrazem,ale to jest to wina kabla a raczej jego końcówki. Jak podłączyłem te dwa kable to wtedy wykrywał ten drugi kabel, ale jako drugi monitor. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts