wojta68 0 Napisano 6 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2017 Witam. Panowie mam problem z Wiesiem 2. Proszę o pomoc w następującym temacie. Czy wiecie co zrobić aby ustawić obraz w grze w formacie 21:9 tzw ultra panorama i rozdzielczości 2560x1080 ? W oryginalnym menu gry można taką rozdzielczość ustawić jednak nie w formacie 21:9. Pisałem do Redów ale ich pomoc była że tak powiem żadna. Natomiast na YouTube można znaleść filmy nagrane z tej gry w tym właśnie formacie. Czyli można, pytanie - jak ? Link to post Share on other sites
jureba 497 Napisano 6 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2017 (edytowane) żadna Nieładnie. jednak nie w formacie 21:9 Pokombinuj z TYM. Ewentualnie jeszcze TO - Musi działać Edytowane 6 Sierpnia 2017 przez jureba Link to post Share on other sites
wojta68 0 Napisano 7 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2017 Kolego dziękuję za pomoc. Jednak proszę Cię jeszcze - gdybyś był tak dobry i wyrozumiały - o łopatologiczne wyjaśnienie krok po kroku jak Widescreen Fixer zainstalować poprawnie. Po rozpakowaniu i zainstalowaniu Wiesiek nie uruchamia się. A i jeszcze jedno. W ustawieniach tego programu nie zauważyłem formatu 21 : 9 i z tego co widzę to program ten pozwala na wyświetlanie obrazu na dwóch lub trzech monitorach. Link to post Share on other sites
werywolf1 0 Napisano 7 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2017 jeszcze masz: flawless widescreenMasz poradniki na youtubie i reddit jak skorzystać z tych dwóch programów (głównie po angielsku) Link to post Share on other sites
jureba 497 Napisano 7 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2017 Tak jak kolega wyżej pisze - pełno tego, aż szkoda wstawiać posty z linkami. PRZYKŁAD Nawet jest coś w PL: Gdyby jeszcze były problemy, wygooogluj sobie coś w stylu "ultrawide scr fix the witcher 2" pozdrawiam Link to post Share on other sites
Recommended Posts