miglanc 9 Napisano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 hej! w specyfikacji mojego zasilacza pisze : " Przewód 3 pin do pomiaru prędkości obrotów wentylatorów zasilacza: <-67cm-> "" w które złącze na płycie głównej mam podpiąć ten kabel? Cytuj Link to post Share on other sites
rszuba 0 Napisano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 jeśli dobrze Cię rozumiem to chodzi Ci o podpięcie wentyla do płyty głównej? Znajdź na płycie takie gniazdko: http://www.elma.it/IMAGES/fantt/4in4a.jpg ten po lewej stronie Będzie podpisany cpu fan lub pwr fan lub sys fan. Cytuj Link to post Share on other sites
miglanc 9 Napisano 25 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 nie ;p chodzi mi o podpiecie kabelka od zasilacza do plyty głównej. dzieki czemu bedzie mozna odczytwac predk. obrotowa wentylatora zasilacza. ALe masz racje ten przewod wpina sie w podane przez Cb gniazda Cytuj Link to post Share on other sites
Andrzej Michalski 1 Napisano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Kabelek od zasilacza wpinasz do PWR fan Cytuj Link to post Share on other sites
torture 107 Napisano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Wpinasz w jakiekolwiek gniazdo 3-pin na płycie, różnica będzie w podpisie odczytu. Jeżeli masz PWR to wepnij tam, jeżeli nie to gdziekolwiek indziej. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts