Artur827 4 Napisano 31 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2017 Budżet: 800zł maksymalnie Procesor: 2x Intel Xeon E5-2670 (chłodzone SPC Fera3 140mm) Karta Graficzna: XFX R9 380 2GB Czy podkręcasz (CPU i GPU): CPU nie, GPU chętnie. Czy planujesz multi-GPU (SLI bądź CrossFire): Raczej nie. Specjalne wymagania (okablowanie modularne, cisza, specyficzny rozmiar itp): Jak w temacie, super by było gdyby zmieściła płytę w standardzie SSI EEB (aktualnie posiadam Asus'a Z9PA-D8C, który nie jest tak wielki, ale możliwe że już na stałe przekonam się do płyt serwerowych przy np. nowej platformie na AMD lub podwójnych Xeonach.) W niedalekiej przyszłości chcę to zwodować, więc miejsca na chłodnice powinno być wystarczająco. Aktualnie posiadam Cooler Master Scout, która jest bardzo ciasna, aczkolwiek super by było gdyby nowa sztuka posiadała okno. Własna propozycja: Zakochałem się w Phanteks Enthoo Luxe Tempered Glass. Przejrzałem troszkę podobnych produktów, ale chętnie usłyszę Wasze opinie. Czy prócz Phanteksów jest coś godnego uwagi (mógłbym nawet zrezygnować z SSI EEB jeśli wybór będzie sporo lepszy)? Dzięki za pomoc i pozdrawiam Link to post Share on other sites
Rozwiązanie Artur827 4 Napisano 8 Sierpnia 2017 Autor Rozwiązanie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2017 Dziś dotarł do mnie Phanteks Enthoo Luxe Tempered Glass - jestem bardzo zadowolony, na dniach rozpocznę worklog, by wszystko było w jednym miejscu Temat do zamknięcia. Link to post Share on other sites
Recommended Posts