Moderator 9 Napisano 29 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2017 Witam.Szukam rx 580 ale nie wiem ktorego producenta wybrać.Karta ma być do koparki.Miło by było jak by sie dało wziąć hurtowa ilość.Patrzałem na Sapphire nitro+ ze względu na cene. Pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
WaltKowalski 78 Napisano 29 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2017 szukaj na olx widziałem, że sprzedają duże ilości, oczywiście albo po to pojedziesz albo poprosisz aby wystawił na allegro. Z tego co czytałem nitro jest najlepszy do kopania. Swoją drogą opłaca się jeszcze kopać kiedy ether ma kurs ok 180$? Cytuj Link to post Share on other sites
Moderator 9 Napisano 29 Lipca 2017 Autor Udostępnij Napisano 29 Lipca 2017 szukaj na olx widziałem, że sprzedają duże ilości, oczywiście albo po to pojedziesz albo poprosisz aby wystawił na allegro. Z tego co czytałem nitro jest najlepszy do kopania. Swoją drogą opłaca się jeszcze kopać kiedy ether ma kurs ok 180$? Opłaca sie trzymać i czekać na wzrost Cytuj Link to post Share on other sites
WaltKowalski 78 Napisano 29 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2017 trochę czytałem na forum BTC i dużo ludzi uważa, że ether jest mało stabilny i równie dobrze to może być jego koniec ( chociaż są również tacy co uważają, że na przełomie września znów będzie wart ok 400$ ) z tego co ja obserwuje to dużo ludzi już teraz wyprzedaje koparki Cytuj Link to post Share on other sites
Moderator 9 Napisano 29 Lipca 2017 Autor Udostępnij Napisano 29 Lipca 2017 Ci co mają przestać to przestaną kopać i ceny gpu pójda w dół i każdy sie ucieszy Cytuj Link to post Share on other sites
Rebelmind 3738 Napisano 30 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2017 Do kopania Sapphire Pulse (cena/jakość) Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts