Smokie 0 Napisano 28 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2017 Witam. Chciałbym się dowiedzieć jaka sieć będzie dla mnie najlepsza. Oto moje wymagania: - jakaś popularna, żeby kartę SIM można było kupić w każdym sklepie. - kartę można rejestrować przez internet - jakaś ciekawa oferta(najlepiej za kilka złoty) z smsami(ew.mmsami) na dłuższy okres + internet(nie musi być dużo, kilkaset mb starczy) Cytuj Link to post Share on other sites
grzechu9797 56 Napisano 28 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2017 Jestem w virgin mobile.Jest to wirtualna siec playa.Jest tam darmowy pakiet freemium 30minut 30 smsów i 300mb.Nic nie dowadowuje bo malo ogolnie dzwonie a internetu wiekszosc wifi.Spoko pakoet na wakacje za 9zl 10gb internetu.Zasięg u mnie na zadupiu jest dobry,jedynie internet slaby ale to zadupie. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
jutjub 1565 Napisano 28 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2017 Od ponad roku jestem w Virgin. Mieszkam w małej miejscowości (ponad 150 osób). Zasięg jest ok. Wiadomo w mieście jest lepiej, ale rzadko gubię zasięg. Z Internetu (pakietu) w domu prawie nie korzystam, mam Wi-Fi. Są takie miesiące, że muszę wykupić jakiś pakiet, wtedy biorę za 19 zł (5 GB Internetu, nielimitowane minuty do Virgin, Play, do reszty 100min, nielimitowane sms), a jak są wakacje i tego nie potrzebuję korzystam z Freemium 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Smokie 0 Napisano 28 Lipca 2017 Autor Udostępnij Napisano 28 Lipca 2017 Właśnie problem w tym, że już mam zarejestrowaną kartę Virgin, więc dwóch chyba się nie da. Cytuj Link to post Share on other sites
jutjub 1565 Napisano 28 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2017 Chodzi Ci o to,że chcesz kolejny nr? Cytuj Link to post Share on other sites
Smokie 0 Napisano 28 Lipca 2017 Autor Udostępnij Napisano 28 Lipca 2017 Tak. Cytuj Link to post Share on other sites
jutjub 1565 Napisano 29 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2017 No to kupujesz drugi starter i po sprawie. Tu nawet jest jakaś promocja https://virginmobile.pl/darmowy-starter 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Smokie 0 Napisano 29 Lipca 2017 Autor Udostępnij Napisano 29 Lipca 2017 (edytowane) A co powiecie na plush? Za 10zł/30dni mamy 1GB internetu, SMSy/MMSy za 0zł + mam u siebie na tym zadupiu salon plusa. A co do Virgin to plush wyszedłby taniej bo tutaj 10zł/30dni a tam 19zł/30dni. http://www.plushbezlimitu.pl/na-karte - jakby ktoś chciał zobaczyć. Edytowane 29 Lipca 2017 przez Smokie Cytuj Link to post Share on other sites
dawid13 3 Napisano 29 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2017 Ja się przeniosłem z plusha to a2mobile w tym tygodniu. Zasięg ten sam, może minimalnie lepszy, chociaż to kwestia telefonu pewnie (korzystam z zastępczego aktualnie - starej nokii 500). https://a2mobile.pl/ ja miałem ofertę ze starego pakietu plush 15zł/miesiąc - nielimitowane sms i 3gb internetu. Teraz za 19,90 mam nielimitowane sms,mms (wcześniej płaciłem za nie), rozmowy, parę bajerów typu wifi calling i 15gb internetu (polecam poczytać o nim, bo lejkami jest to ograniczane, ale i tak dużo lepiej niż w plushu). 1 Cytuj Link to post Share on other sites
grzechu9797 56 Napisano 31 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2017 Podepne sie.Interesuje mnie jak najwieksza ilosc internetu w orange.Na wsi takim malym za przeproszeniu zadupiu mam Lte.Wiem,że w orange free mozna dostac najwiecrj internetu.Cos slyszalem o starterze co daje 50gb bodajrze na start.Korzysta ktos z internetu w tej ofercie free? Cytuj Link to post Share on other sites
reteryty 1 Napisano 31 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2017 to też się podepnę jeśli można, jaką sieć polecacie abonament/karta dla kogoś kto często siedzi za granicą? Teraz mam mam zagraniczną karte ale skoro roaming jest już zniesiony to może warto zdecydować się na jakaś polską sieć. Dodam, że głównie rozmowy są prowadzone z PL numerami. Cytuj Link to post Share on other sites
wikta 0 Napisano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2017 ja od lat jestm w orange i nie narzekam Cytuj Link to post Share on other sites
grzechu9797 56 Napisano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2017 Na 1 osobe w orange mozna chyba zarejestrować 10 nr.W orange dostajesz za rejestracje 50gb internetu na 14 dni.Karta kosztuje 5 zł a zarejestrowac mozna smsem jesli juz jedna masz zarejestrowana albo ktos ze znajomych. Cytuj Link to post Share on other sites
piwot 86 Napisano 2 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2017 Od kilku lat jestem w Virgin i na nic nie mogę narzekać. Za 29zł miesięcznie obecnie mam wszystkie polaczenia i smsy za darmo + 10GB internetu wystarcza w zupełności. Zasięg mam wszędzie, nawet u mnie na malutkiej wiosce bez własnego nadajnika. Na plus przyjemna i przyjazna apka Virgin do zarządzania i doładowywania konta. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts