KotoPies 0 Napisano 25 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2017 Hej Ostatnimi czasu mam problem chyba z grafiką, a mianowicie podczas gry, minimalizując grę i przechodząc na youtube i klikając odtwarzania filmu crashuje mi się obraz i dźwięk, pomaga tylko reset. Podczas samej rozgrywki nie występuje ten problem, oglądając filmy jak nie gram także nie ma crashów. Karta pada? obniżyłem zegary z 860>800 / 1200>1100 i niestety problem nadal występuje. Samo oc nie zwiększa częstotliwości crashy, bez różnicy czy karta podkręcona czy z obniżonymi taktami i tak problem jest. Nie zawsze crashuje, ale tak 2 razy dziennie się zdarza. Sterowniki zaktualizowane Sama karta jest cicha i chłodna max temperatura w grach to 56 stopni. w idle 30. Karta: msi hd 7850 power edition Zasilacz: corsair vs 450W Przykładowy crash http://imgur.com/DgQV5gC Cytuj Link to post Share on other sites
MiK 13234 Napisano 25 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2017 (edytowane) Ale crash tylko jak gra zminimalizowana i odpalasz film na yt. Bez gry w tle wszystko ok? A inne przeglądarki? Edytowane 25 Lipca 2017 przez MiK Cytuj Link to post Share on other sites
KotoPies 0 Napisano 25 Lipca 2017 Autor Udostępnij Napisano 25 Lipca 2017 (edytowane) Tak bez gry w tle wszystko jest ok. Na innej przeglądarce nie sprawdzałem, ale sprawdzę. Edit. Na firefox to samo. Edytowane 25 Lipca 2017 przez KotoPies Cytuj Link to post Share on other sites
tomkusi1 34 Napisano 28 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2017 Czyli karta na gwarancję lub .... śmietnik Cytuj Link to post Share on other sites
MiK 13234 Napisano 28 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2017 Jaki śmietnik? Karta przecież działa. Według mnie jest jakiś konflikt, bo jak i gra tak i przeglądarka z yt korzystają z zasobów GPU. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts