unquadium 10 Napisano 21 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2017 Hejka! Złapała mnie lekka nostalgia i postanowiłem wrócić troszkę do gier. Zawsze byłem typem PC > Konsola (nie bijcie, proszę). Z uwagi na pracę + ogrom czasu poza domem, przesiadłem się na laptopa jako główne urządzenie, a nie chcę dodać $$ na cały gamerski komputer, szczególnie że chciałbym coś "poręcznego". Zastanawiam się, czy celować w PS4, używane koło 1000zł, czy dorzucić do Steam Machine (nie mam jeszcze konkretnego modelu upatrzonego), żeby móc się cieszyć komputerowymi MMO + strzelankami na myszce. Steam machine: -Lepsze do strzelanek -Exclusive na PC rajcują mnie bardziej niż na PS4 PS4: -Tańsze -Przyjemne couch co-opy Jakieś rady? Co ma lepsze przełożenie price-quality? Cytuj Link to post Share on other sites
tabask021 58 Napisano 22 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2017 Akurat za 1000 pln to i kupisz nowe ps4 , lepsza konsola w tym budżecie ze względu na gry , z czasem kupisz laptopa na którym i pograsz w fpsy bez zagracania mieszkania . Cytuj Link to post Share on other sites
MariuszB35PL 617 Napisano 22 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2017 Steam machine nie działają za dobrze i już lepiej złożyć zwykłego pc i włączyć ten big Pictures. A do tysiąca to bym brał albo xbox one albo ps4 Cytuj Link to post Share on other sites
Cepheus119 553 Napisano 24 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2017 W wielkim skrócie: Steam Machine to niewypał. Albo PS4 albo PC według mnie, xboxa niestety odrzucam bo za 1000 zł jednak PS4 daje dużo większą (lepszą) - dla wielu osób bibliotekę gier, a jak chcesz z kolei dołożyć to na PC masz praktycznie wszystko co i na XOne. Przy kupnie konsoli jest na dany moment też niższa utrata wartosci. Możesz ograć przez rok exclusivy a nastepnie w przeciągu dosłownie dnia sprzedać sprzęt za może 300 zł taniej i wysłać elegancko w jednym pudełku. Z PC niestety jest więcej roboty + dobrego kompa po roku sprzedawać raczej szkoda a PS4 w mojej opinii niekoniecznie - praktycznie nic Cię nie trzyma tutaj, no chyba, że kolekcja cyfrówek Cytuj Link to post Share on other sites
gracz722 354 Napisano 9 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2017 (edytowane) Sam kupilem ps4 oraz xboxa, na początku bardzo ciezko sie gra, lecz z czasem jest tylko lepiej:-) obie konsole idzie kupić za ok 600zl(mowa o konsola+pad) reszta kasy na gierki mozesz wydać, ktore pózniej zawsze mozna sprzedać:-) Edytowane 9 Sierpnia 2017 przez gracz722 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts