Skocz do zawartości

Najmocniejszy GTX460?

Recommended Posts

Witam , troche przeszperałem internet próbując znaleźć najlepszy jak na dzień dzisiejszy GTX 460 gdyż mam zamiar go zakupić lecz jak to czasem bywa w internecie nie wszystko da sie znależść więc przenosze moje pytanie na to forum , prosiłbym was o pomoc oraz jeżeli to możliwe link do testów które to weryfikują lecz oczywiście normalne uzasadnienie też wystarczy :P

osobiście myślałem nad Hawkiem , oraz EVEG'a GTX 460 EE

Oczywiście chętny jestem na propozycje innej grafiki do 850zł-900zł (Tylko GeForce) :)

Taaak taaak Ligtning. Właśnie pokazałeś jakim ty jesteś znawcą.

Dobrze, że wybierasz kartę GeForce - te karty mają technologie o których inni mogą tylko pomarzy

Nie no sam sobie teraz strzeliłeś gola tym tekstem.

EDIT: Co do tematu - MSI Cyclone będzie najmocniejszym modelem.

Nie no sam sobie teraz strzeliłeś gola tym tekstem.

A to już odrobina żartu nie może być? :) Poza tym co takiego "źle" napisałem? :P Zazdrościsz, że nie posiadasz tych technologii i obróbka grafiki, kompresja, odzyskiwanie danych itp. trwają u ciebie kilka razy dłużej? :) No tak - karty graficzne to tylko do gier służą. Kolejny fanbojski komentarz twojego autorstwa.

Co do 560 Ti też sie zastanawiałem , ale słyszałem , że DirectCut i SuperOC są jedynie warte uwagi jak jest z tym modelem jak spisuje sie w grach ?

To znakomita karta - znacznie lepsza od GTX470 u którego jest więcej wad niż zalet (choć wydajność jest podobna - minimalnie lepszy jest GTX560).

Taki drogi?! Nie dziwię się, że "nie było ofert kupna".

Powiem szczerze , wole mieć troche gorszą wydajnościowo ale za to w danym modelu najwyższy możliwy model

Dobra fajnie ale co to za różnica . To tak jak ja bym kupił sobie np najlepszego pentiuma 4 zamiast core i3 nawet najgorszego , mam lipna wydajność ale jest extra bo mam najwyższy model

Dobrze, że wybierasz kartę GeForce - te karty mają technologie o których inni mogą tylko pomarzyć :cry:

Co ty bierzesz? Tak z ciekawości pytam... Wcześniej miałem cię za durnia, ale teraz robisz konkurencję cyrix'owi, a to już wykracza poza jakiekolwiek normy...

"Złote myśli" murowane!

Oczywiście zdam relacje :cry: chciałem sie jeszcze dowiedzieć odnośnie zasilacza , swego czasu miałem zasilacz 400W NoName (możliwe ze był do MODECOM) i podejrzewam , że to za jego sprawą musiałem dwa razy wymieniać płyte główną oraz to on ze sprawą skoków napięcia zniszczył mi Karte graficzną tydzień po gwarancji, czy moglibyście polecić mi jakiś dobry markowy zasilacz o mocy 500W do 300 zł mam zamiar teraz zapobiec takiej sytuacji.