superluki 1 Napisano 19 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2017 Witam przez 2 lata używałem mikrofonu zalman zm-mic1, lecz ułamał się w nim kabel i nie działa Szukam solidnego mikrofonu który wytrzyma przynajmniej 3 lata. Mikrofonu używam do komunikowania się w cs często odpinałem go od koszulki i spadał i pewnie dlatego się zespół. Co sądzicie o tym ? https://www.morele.net/mikrofon-thermaltake-dla-graczy-battle-dragon-ea-tte-micblk-05-1125617/ Kwota: 150zł Cytuj Link to post Share on other sites
bleck55 730 Napisano 19 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2017 Bejringer c1u poszukaj używki Cytuj Link to post Share on other sites
superluki 1 Napisano 19 Lipca 2017 Autor Udostępnij Napisano 19 Lipca 2017 Bejringer c1u poszukaj używki niestety ale jest za duży,bardziej mi pasują takie przypinane a co sądzicie o Audio-Technica ATR 3350 ? Cytuj Link to post Share on other sites
bleck55 730 Napisano 20 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2017 Ale solidny nie powinno być zakłuceń szumów bo ma swój układ dźwiękowy. Domyśla się że wpinasz to w integre więc mikrofony będą działać na tyle na ile pozwoli jakość integry Cytuj Link to post Share on other sites
Rozwiązanie superluki 1 Napisano 20 Lipca 2017 Autor Rozwiązanie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2017 (edytowane) Ale solidny nie powinno być zakłuceń szumów bo ma swój układ dźwiękowy. Domyśla się że wpinasz to w integre więc mikrofony będą działać na tyle na ile pozwoli jakość integry Chodzi mu o to żeby się kable się nie ulamaly tak jak w Zalman mic1 Kupiłem Siberia V1 Edytowane 20 Lipca 2017 przez superluki Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts