miedzianowskimichal 0 Napisano 18 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2017 witam. wie ktoś coś na temat tych zestawów od ekwb ? co z jakością wykonania opłacalnością kupna ? niestety nie znam się na tyle dobrze żeby samodzielnie złożyć customa pod procesor , który będzie można w przyszłości rozbudować. nie zależy mi na podkręcaniu procesora do granic możliwości, zależy mi głównie na tym żeby było cicho i wydajnie myślałem o dwóch zestawach :https://www.morele.net/chlodzenie-wodne-ek-water-blocks-ek-kit-p360-3831109863473-911993/ https://www.morele.net/chlodzenie-wodne-ek-water-blocks-ek-kit-s360-912000/ widziałem jeszcze ze gotowe zestawy sa od firmy ALPHACOOL . może jakieś propozycje od was ? budżet to max 1500 zł Cytuj Link to post Share on other sites
Wasek 7 Napisano 23 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2017 Ja wiem co nieco na temat tych części. W środku pudełka nie znajduje się złożone AIO tylko części do tego co widzisz na zdjęciu na pudełku. Mam pompę z zestawu PERFORMANCE i dwie chłodnice z zestawu SLIM. Ze względu na pompę polecam Ci kupić droższą wersję. Nie mniej jednak polecam Ci zobaczyć jakie części są w środku i znaleźć wszystkie w sklepie angela.pl i zobaczyć czy nie wyjdzie Ci taniej kupić osobno - bo dostaniesz kropka w kropkę to samo a jeszcze będziesz mógł sobie np. wybrać kolor złączek. W razie czego - pomożemy. Cytuj Link to post Share on other sites
ElectroPL321 2 Napisano 23 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2017 Sprawdź dział „Sprzedam”. Ktoś miał do sprzedania podobny używany zestaw z lepsza pompa D5 Cytuj Link to post Share on other sites
miedzianowskimichal 0 Napisano 24 Lipca 2017 Autor Udostępnij Napisano 24 Lipca 2017 (edytowane) dzięki , lecz nie za bardzo lubię kupować używanych części do komputera ;d no i jak zawsze można na was liczyć sam podjąłem decyzje i raczej wezmę EK-kit P240 temat do zamkniecia . Edytowane 24 Lipca 2017 przez miedzianowskimichal Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts