kamil_18_19 499 Napisano 17 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2017 Siema. Jak znajomy chce mi udostępnić swoją bibliotekę steam to jak on nie gra to mogę grać w jego gry także online MP, np. w takiego Blattlegrunds? Link to post Share on other sites
LonyPancernaSarna 7 Napisano 17 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2017 ostatnio kolega sprawdzal to pubg nie dziala w ten sposob Link to post Share on other sites
kamil_18_19 499 Napisano 17 Lipca 2017 Autor Udostępnij Napisano 17 Lipca 2017 Trochę lipa ale wiem, że jest jeszcze opcja dostępu do konta z ograniczeniami i z innym hasłem dla mnie specjalnym. A tryb rodzinny. Się to zwie. Ciekawe jak z tym by było. Jak dałby mi dostęp do konta z ograniczeniami żebym mu nie pozmieniał emaila itp. Link to post Share on other sites
Rozwiązanie Damian47akaQcu 150 Napisano 18 Lipca 2017 Rozwiązanie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2017 To niech Ci poda po prostu login i haslo do konta. Link to post Share on other sites
kamil_18_19 499 Napisano 19 Lipca 2017 Autor Udostępnij Napisano 19 Lipca 2017 Spoko podał, ale ma steam guarda mobile i jak będę chciał się na swoje konto wbić to będę musiał dzwonić do niego hehe. ostatnio kolega sprawdzal to pubg nie dziala w ten sposob Kolega nie sprawdzone info coś ma, zalogowałem się na jego konto na moim piecu autoryzowałem kompa z kontem lokalnym czyli moim i bez lipy pykam w battlegrunds na swoim koncie. Link to post Share on other sites
Recommended Posts