krowka04 0 Napisano 16 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2017 Cześć. Od wczoraj mam pewien problem, otóż rano normalnie mogłem sobie grać w gry na steam, ale po południu pojawił się problem, że jak chciałem uruchomić steam to nie mogłem przejść w tryb online tylko cały czas byłem w offline. Coś tam kombinowałem i doszło do tego że kiedy próbuje uruchomić steam to wyskakuje mi od razu taki komunikat: Steam musi przejść w tryb online. Sprawdź połączenie z siecią i spróbuj ponownie. Wyskakuje mi to pomimo, iż mam połączenie z internetem i mogę sobie z niego korzystać bez problemu. Już skończyły mi się pomysły i proszę o pomoc. Próbowałem kilku opcji z internetu, ale nic nie działa ;(. Link to post Share on other sites
Mofixil 135 Napisano 16 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2017 Wejdź do głównego folderu Steam (tam gdzie jest Steam.exe), zaznacz wszystko prócz Steam.exe i Steam Apps, resztę najbezpieczniej przenieś w inne miejsce, np. folder backup. Włacz Steam i spróbuj zalogować się ponownie. Link to post Share on other sites
krowka04 0 Napisano 16 Lipca 2017 Autor Udostępnij Napisano 16 Lipca 2017 Wejdź do głównego folderu Steam (tam gdzie jest Steam.exe), zaznacz wszystko prócz Steam.exe i Steam Apps, resztę najbezpieczniej przenieś w inne miejsce, np. folder backup. Włacz Steam i spróbuj zalogować się ponownie. A co jeśli nie mam tam tego Steam Apps? Link to post Share on other sites
Mofixil 135 Napisano 27 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2017 To znaczy że Steam przechowuje gry w innym miejscu. SteamApps to tylko folder w którym Steam trzyma pobrane gry, aplikacje i media. Link to post Share on other sites
Recommended Posts