Skocz do zawartości

Steam Fatal Eror. Jak sobie z nim poradzić?

Recommended Posts

Cześć. Od wczoraj mam pewien problem, otóż rano normalnie mogłem sobie grać w gry na steam, ale po południu pojawił się problem, że jak chciałem uruchomić steam to nie mogłem przejść w tryb online tylko cały czas byłem w offline. Coś tam kombinowałem i doszło do tego że kiedy próbuje uruchomić steam to wyskakuje mi od razu taki komunikat:  Steam musi przejść w tryb online. Sprawdź połączenie z siecią i spróbuj ponownie. Wyskakuje mi to pomimo, iż mam połączenie z internetem i mogę sobie z niego korzystać bez problemu. Już skończyły mi się pomysły i proszę o pomoc. Próbowałem kilku opcji z internetu, ale nic nie działa ;(.

Wejdź do głównego folderu Steam (tam gdzie jest Steam.exe), zaznacz wszystko prócz Steam.exe i Steam Apps, resztę najbezpieczniej przenieś w inne miejsce, np. folder backup. Włacz Steam i spróbuj zalogować się ponownie.

Wejdź do głównego folderu Steam (tam gdzie jest Steam.exe), zaznacz wszystko prócz Steam.exe i Steam Apps, resztę najbezpieczniej przenieś w inne miejsce, np. folder backup. Włacz Steam i spróbuj zalogować się ponownie.

A co jeśli nie mam tam tego Steam Apps?

• 2 tygodnie później...
Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...