Sevix 0 Napisano 14 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2017 Posiadam obecnie radiówkę 10mbs/1mbs internet w miarę stabilny czasem ping skoczy czy przylaguje i nie wiem czy opłaca się zmieniać na netie miał ktoś jakieś opinie? Lepszy gorszy? Cytuj Link to post Share on other sites
Qonfucjush 0 Napisano 15 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2017 Mialem radiowke i przejscie na internet z kabla to naprawde wielka roznica, osobiscie polecam orange Cytuj Link to post Share on other sites
lwses 336 Napisano 16 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2017 Posiadam obecnie radiówkę 10mbs/1mbs internet w miarę stabilny czasem ping skoczy czy przylaguje i nie wiem czy opłaca się zmieniać na netie miał ktoś jakieś opinie? Lepszy gorszy? Netia jest dobra przed zawarciem umowy (po) wielką ściemą. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
benutzer 257 Napisano 17 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2017 (edytowane) Mialem radiowke i przejscie na internet z kabla to naprawde wielka roznica, osobiscie polecam orange Takie teksty to można między bajki włożyć. Może u sevixa działa tylko neostrada z szybkością 5/1 Mbps a jakiś lokalny provider za dotacje z UE daje światłowód 30/30 Mbps? Może seviz mieszka pod jakimś BTSem i miałby LTE działające szybkością 100 Mbps? Tego nie wiemy więc jak możesz doradzać Orange? Płyty tektoniczne poruszają się z większą dynamiką niż ten postkomunistyczny kolos. Ja od początku czerwca zakładam u siebie DSLa i jakoś dalej technicy z orange nie mogą do nas dojechać. Sevix - nie podałeś jakie masz oferty na swoim lokalnym rynku, wiec nikt ci nic sensownego nie doradzi. Edytowane 17 Lipca 2017 przez benutzer Cytuj Link to post Share on other sites
Qonfucjush 0 Napisano 25 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2017 No ja mam orange 12/1 mbs bo tyle sie tylko da i to jest jedyne sensowne rozwiazanie, u mnie sie sprawdza i polecam Cytuj Link to post Share on other sites
benutzer 257 Napisano 25 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2017 A u mnie neostrada działała 10/1 i się wieszała non stop. Kosztowała 80 zł na miesiąc a teraz mam DIL w RedBullu za 16,66 na miesiąc, transfery 15-30 Mbps. I jak myślisz co się bardziej opłaca? Czyli przeszedłem z kabla na "radiówkę" i tez jestem zadowolony. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts