pz2580 0 Napisano 25 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 przy starcie systemu win 7 64 bit dzis pojawil mi sie nastepujacy blad: Wystąpił problem podczas uruchomienia pliku C:\Windows\$XNTUninstall643$\xmaqi.dll odmowa dostępu. czy moglby mi ktos pomoc jak to usunac ?? Cytuj Link to post Share on other sites
MiK 13233 Napisano 25 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 A jak wygląda auto uruchamianie(w tym też ten z msconfig), nie masz tam czegoś niepotrzebnego ? Cytuj Link to post Share on other sites
Bany_krk 200 Napisano 25 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 walnij se punkt przywracania, miałeś chyba coś grubszego na kompie i zostały powiązania Cytuj Link to post Share on other sites
pz2580 0 Napisano 25 Lutego 2011 Autor Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 w msconfig mam jakies bipro producent nieznany to moze byc to?? no po odznaczeniu tego juz mi sie nie pojawia ale hmm czy to mi nie zasmieca kompa moge to usunac jakos czy niech lepiej zostanie?? chodzi mi o to czy to cos powaznego czy nie ma sie czym przejmowac?? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts