suchy97 0 Napisano 25 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 pytanie dokładnie takie jak w temacie. Cytuj Link to post Share on other sites
MiK 13230 Napisano 25 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Poczekać tydzień dwa na naprawione płyty. viewtopic.php?f=27&t=25406 Cytuj Link to post Share on other sites
gerero 3 Napisano 25 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Tak. Juz zadałem to pytanie i dostalem odpowiedz jakiej sie spodziewałem. Ta wada nie musi sie u Ciebie pokazac w jakikolwiek spob, a jak producent płyty np. ASUS wyda nowe naprawione chipsety to pojdziesz do sklepu i zrobią z tym porzadek. O ile wiem ASUS juz ma naprawione chipsety, ale poczytaj o tym jeszcze, nie jestem pewny... Cytuj Link to post Share on other sites
krakn 2 Napisano 26 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 ja mam wersje delux, wszytko chodzi pięknie proca kręci, jedyny problem że na jednym złączu przestał widzieć dysk, przepiąłem do innego i chodzi. Ale teraz to już chyba bez sensu sobie głowę zawracać, w ciągu kilku tygodni będą nowe płyty. Cytuj Link to post Share on other sites
suchy97 0 Napisano 26 Lutego 2011 Autor Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 A jak to się ma w przypadku płyt głównych MSI tzn. czy już są sprawne wersje? Cytuj Link to post Share on other sites
CyberMAC 2 Napisano 26 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 Jak na razie tylko ASUS wprowadził sprawne płyty a na płyty innych producentów przyjdzie jeszcze troche poczekać Cytuj Link to post Share on other sites
budasty 3 Napisano 26 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 Jak na razie tylko ASUS wprowadził sprawne płyty a na płyty innych producentów przyjdzie jeszcze troche poczekaćNaprawdę? Poproszę link do sklepu to kupię... Cytuj Link to post Share on other sites
suchy97 0 Napisano 26 Lutego 2011 Autor Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 A w jaki sposób można by taką płytę od MSI (bo do takiej płyty się przymierzam) można by w kwietniu (gdy płyty nieskażone wadą będą już dostępne) wymienić? Z góry dziękuję. Chodzi mi oczywiście o wymianę u producenta, bo że można w sklepie to wiem. Cytuj Link to post Share on other sites
CyberMAC 2 Napisano 26 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 To już we własnym interesie musisz kontaktować sie ze sklepem póki co czy mają już sprawne płyty. http://pl.asus.com/News.aspx?N_ID=yf7fXYPELCUBYgih Ale słyszałem ze już w paru sie pojawiły Cytuj Link to post Share on other sites
krakn 2 Napisano 26 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 hehe, o tych płytach nowych płytach to jak yeti ktoś słyszał, ktoś widział ... ale nie można ich spotkać Cytuj Link to post Share on other sites
budasty 3 Napisano 26 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 To już we własnym interesie musisz kontaktować sie ze sklepem póki co czy mają już sprawne płyty. http://pl.asus.com/News.aspx?N_ID=yf7fXYPELCUBYgih Ale słyszałem ze już w paru sie pojawiły Tego newsa wszyscy zainteresowani znają, akurat śledzę temat i nigdzie nie widziałem by te płyty się pojawiły, to reklama i tyle. Nie żartuj, że slyszałes o kilku sklepach, do kilku wiekszych dzwoniłem/wysyłałem majle (w tym do Asusa Polska) - najczęsciej odpowiedzi, że konkretnej daty nie znają albo zero treści i reklamowe slogany w Asusie, na zachodnich stronach znalazłem w miarę konkretne terminy około 10 marca, oby u nas było wcześniej. Cytuj Link to post Share on other sites
CyberMAC 2 Napisano 26 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 jakbyś sie zapytał w odpowiednim sklepie to byś dostał. A w poniedziałek spotkam sie juz z taką płytą;p Cytuj Link to post Share on other sites
Dawid_S 54 Napisano 26 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 Autor tematu wybrał już konkretny model płyty? Cytuj Link to post Share on other sites
budasty 3 Napisano 26 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 jakbyś sie zapytał w odpowiednim sklepie to byś dostał. A w poniedziałek spotkam sie juz z taką płytą;pPoproszę tajny namiar na na sklep to zamówię Cytuj Link to post Share on other sites
CyberMAC 2 Napisano 26 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 Znajomy ma sklep i zamówił i w pn będą;p tyle że to sklep miejscowy. Ale na komputroniku powinny być juz też nowe płyty i zapytaj no Prolane.pl oraz Esc.pl bo u nich albo juz są albo na dnaich będą Cytuj Link to post Share on other sites
voxcordi 294 Napisano 26 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 Nowe MB Asus będą dostępne za"chwilę". Problem starszej rewizji dotyczy tylko portu SATA II, w wyniku korelacji podawania prądu na "CmF", gdzie wartość napięcia przy OC może/nie musi powodować niestabilność. Biorąc pod uwagę stabilność całości platformy nie mam obaw do polecenia. Pozdrawiam. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts