Rustycamper 0 Napisano 9 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2017 Hej, potrzebuję pomocy w kupnie fotela. Mam 600 na wydanie, a liczy się dla mnie czas, ponieważ aktualnie sie przeprowadziłem i nie mam na czym przesiadywać. Zależy mi na wygodnie i braku efektu topienia się na nim. Liczy się też możliwość dostawy (mieszkam daleko od wszystkiego..) i to nie za 300 zł. Mile widziana regulacja w wielu stopniach. Nie zależy mi jakoś na wyglądzie ala dxracer. Ważne żeby się nie rozwalił po miesiącu. Na pytania odpowiadam od razu i dzięki za rady. Cytuj Link to post Share on other sites
Aidenxxx 2 Napisano 9 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2017 Podepnę się do tematu, dodam, że ważę ponad 100kg i mam 2m wzrostu Cytuj Link to post Share on other sites
Komandos31 25 Napisano 13 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2017 Dużo osób poleca fotel IKEA MARKUS Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts