lespak 6 Napisano 5 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2017 Cześć, mam swiftech h240 x2 prestige, zastanawiam się nad wymianą węży fabrycznych na dłuższe tak około 15 cm. Czy ten wybór będzie dobry? http://www.aquatuning.pl/chlodzenie-wodne/weze/weze/20538/masterkleer-schlauch-pvc-16/10mm-3/8-id-ultra-clear-bpa-free Jeszcze chcialbym się poradzić w temacie płynu, co byście polecili, jest tam podobno fabryczny płyn, ale chłodzenie zakupiłem oczywiście jako używane, więc szczerze nie wiem czy na 100% jest tam oryginalny płyn. Co Waszym zdaniem można tam wlać? z góry dzięki za pomoc! Cytuj Link to post Share on other sites
tomasz1987 82 Napisano 5 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2017 Nawet rozcieńczone borygo jak odpowiada tobie kolor Co do węża strasznie drogi da się kupić połowę tańszy Oczywiście ma to pewne konsekwencje Cytuj Link to post Share on other sites
lespak 6 Napisano 5 Lipca 2017 Autor Udostępnij Napisano 5 Lipca 2017 to, że drogi to wiem, chodziło mi o to czy taki bedzie ok, zapewne znajdę gdzieś tańszy. To, że będzie to miało pewne konsekwencje to wiem, tylko jak bardzo wpłynie to na wydajność tego nie wiem. jeżeli chodzi o płyn borygo tak...jednak wolałbym coś z gotowych płynów za borygo chyba podziękuję. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts