arhot 0 Napisano 3 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2017 Witam, Zakupiłem parę Somic-ów V2 skuszony licznymi dobrymi opiniami na forach oraz recenzjach. Do kompletu chciałbym zakupić jakiś dac usb. Rodzi się pytanie do ekspertów. Jaki model byłby najlepszy i jak wygląda użytkowanie czegoś takiego z równoczesnym podpięciem mikrofonu pod integre? Cytuj Link to post Share on other sites
bleck55 730 Napisano 3 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2017 Jaki budżet Cytuj Link to post Share on other sites
arhot 0 Napisano 3 Lipca 2017 Autor Udostępnij Napisano 3 Lipca 2017 Jasne, zapomniałem napisać, przepraszam. Budżet mały, myślę do 400 złotych. Cytuj Link to post Share on other sites
cooger 2076 Napisano 3 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2017 Mały budżet na daca USB. Nie masz za wielkiego wyboru. Cytuj Link to post Share on other sites
arhot 0 Napisano 3 Lipca 2017 Autor Udostępnij Napisano 3 Lipca 2017 Zgadzam się, nie mam. Czy ktoś może wypowiedzieć się o smsl m2 oraz o audiotrack prodigu cube? Cytuj Link to post Share on other sites
kombajn 354 Napisano 3 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2017 SMSL M2 SMSL M3 FiiO E10K AUDIOTRAK PRODIGY CUBE BLACK lub z Chin FX-Audio DAC-X6 Cytuj Link to post Share on other sites
Misio38 1 Napisano 3 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2017 Jeśli nie boisz się sprzętu wyglądającego jak pendrive to masz Audioquest DragonFly Black. Lepszy od wyżej wymienionych. Cytuj Link to post Share on other sites
kombajn 354 Napisano 3 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2017 DragonFly według mnie ma jedną podstawową wadę to znaczy brak własnej regulacji głośności. W recenzji na Audiofanatyk masz podane że przy 32 ohmowych słuchawkach autor zszedł z głośnością Windowsa do 2% to jaki to pozostawia margines regulacji? cisza(0%)---1/2 głośności(1%)--- pełna głośność(2%) a skoro tak, to trzeba w każdym programie, w każdej grze osobno ustawiać głośność i nie zmienisz sobie jej globalnie skrótem klawiszowym czy pokrętłem wbudowanym np w niektóre klawiatury. Nie po to moim zdaniem człowiek wydaje 400zł żeby potem się chrzanić z czymś takim. Jako DAC albo do napędzenia słuchawek 150-300 Ohm się nadaje ale przy łatwych słuchawkach jest problem. Cytuj Link to post Share on other sites
cooger 2076 Napisano 3 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2017 Zgadzam się, nie mam. Czy ktoś może wypowiedzieć się o smsl m2 oraz o audiotrack prodigu cube? Dziesiątki jak nie setki wypowiedzi masz na forum. Cytuj Link to post Share on other sites
neckol 190 Napisano 3 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2017 FX-Audio DAC-X6 - kurde niech to ktoś rozbierze i ładnie porówna do smsl m2 i prodigy cube black edition. Mam taką na to ochotę, że zaraz mnie szlag trafi Cytuj Link to post Share on other sites
cooger 2076 Napisano 4 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2017 Wg mnie ciekawiej gra x3. Zaletą x6 jest wyłącznie tpa. Cytuj Link to post Share on other sites
kombajn 354 Napisano 4 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2017 neckol mało masz zdjęć na sieci? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts