q3sniper 13 Napisano 3 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2017 Witam, Potrzebuję przenośny router do pracy i na działkę. Czy takie coś jak M-LIFE ML0674 jet sensowne czy raczej nie bawić się w takie wynalazki? Router przyda się dodatkowo na wakacjach bo tam gdzie jadę raczej na wi-fi nie mam co liczyć. Cytuj Link to post Share on other sites
Longhorn 595 Napisano 3 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2017 Jeśli nie przeszkadzają ci używki to można szukać Huawei E5372 i pokrewnych. Za ok. 100zł można kupić głównie modele od operatorów. Router MiFi ma szanse się sprawdzić przy okazjonalnym użytku. Do pracy ciągłej nie będzie najtrafniejszym wyborem, lubi się przegrzewać i zapewnia słabe pokrycie zasięgiem sieci WiFi oraz uzyskiwane transfery są niższe niż w modelach stacjonarnych. Cytuj Link to post Share on other sites
q3sniper 13 Napisano 4 Lipca 2017 Autor Udostępnij Napisano 4 Lipca 2017 Jeśli nie przeszkadzają ci używki to można szukać Huawei E5372 i pokrewnych. Za ok. 100zł można kupić głównie modele od operatorów. Router MiFi ma szanse się sprawdzić przy okazjonalnym użytku. Do pracy ciągłej nie będzie najtrafniejszym wyborem, lubi się przegrzewać i zapewnia słabe pokrycie zasięgiem sieci WiFi oraz uzyskiwane transfery są niższe niż w modelach stacjonarnych. Używki mi nie przeszkadzają. Znalazłem jeszcze 2 modele i nie wiem który jest lepszy: huawei e5776 i ZTE MF910. Używki to cena około 100 - 150 zł. Cytuj Link to post Share on other sites
aleksiejs 52 Napisano 4 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2017 Podepnę się pod temat, co myślicie o stosowaniu jako routera nieużywanego do rozmów telefonu komórkowego? Cytuj Link to post Share on other sites
benutzer 257 Napisano 4 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2017 Podepnę się pod temat, co myślicie o stosowaniu jako routera nieużywanego do rozmów telefonu komórkowego? Nie ma przeciwwskazań Używki mi nie przeszkadzają. Znalazłem jeszcze 2 modele i nie wiem który jest lepszy: huawei e5776 i ZTE MF910. Używki to cena około 100 - 150 zł. Kup jakiegoś Huaweia. To sprawdzona marka. ZTE i M-LIFE to wynalazki. NA OLX da się znaleźć za 100-150 zł. Popatrz na bez-kabli.pl tam ci doradzą konkretny model. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts