RUMBLE6 0 Napisano 30 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2017 Witam posiadam obudowę spc regnum rg1w i szybka z plexy która jest w niej zainstalowana jest juz w złym stanie więc chciałbym ją wymienic na odpowiedzik ze szkła czy robił juz ktos cos podobnego i jeżeli tak to jak się do takiej operacji zabrac. Cytuj Link to post Share on other sites
kil69m 0 Napisano 30 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2017 Też sie nad tym zastanawiałem. Gdzieś na YT widziałem jak gościu po prostu ja przykleił na taśmie dwustronnej. Nawet link znalazłem Na ile dobre jest to rozwiazanie to nie mam pojęcia. Cytuj Link to post Share on other sites
cooger 2076 Napisano 28 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2017 Szybę możesz wkleić na.... klej do szyb, rozwiązanie powszechne w motoryzacji. Pytanie gdzie kupisz dociętą na wymiar szybę hartowaną. Cytuj Link to post Share on other sites
roman106 124 Napisano 28 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2017 Kupisz choćby tu: http://www.twojszklarz.pl/szyba-bezpieczna-cena.html Cytuj Link to post Share on other sites
twisster storm 92 Napisano 29 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2017 Też zastanawiam się nad takim modem. Tylko pytanie jest takie czy lepiej zastąpić panel boczny szkłem czy bawić się w wycinanie i wstawić szklane okno w blachę? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts