Ruda_Zołza 0 Napisano 29 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2017 Proszę o wyrozumiałość - jestem w tej dziedzinie zupełnym laikiem, a nigdzie nie znalazłam potrzebnej mi informacji. Mojej babci marzy się kamerka sportowa do rejestrowania spotykanych miejskich ptaków, które obserwuje. Chciałabym jej zrobić przyjemność, ale zupełnie nie orientuję się, czy takie urządzenie można w prosty i stosunkowo bezproblemowy sposób zamontować, że tak to ujmę "na pieszym cywilu", czyli zamontować na zwykłej codziennej odzieży, lub pasku damskiej torebki. Będę bardzo wdzięczna za każdą pomoc Cytuj Link to post Share on other sites
cooger 2076 Napisano 29 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2017 Ptaki kamera sportowa? Niby co ma być widać na tych filmach? Cytuj Link to post Share on other sites
KarolR102 2 Napisano 31 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2017 Pewnie chodzi o rejestrowanie nagrania ze spaceru Wydaje mi się, że w przypadku kupowania takiej kamerki dla babci sprawdzi się np. Xblitz ACTION 4K . Nagrania w 4k są przyjemne, w 30 klatkach, zwykłe FHD nagrywa w 60. No i ma możliwość nagrywania w pętli co przyda się kiedy babcia będzie chciała coś szybko nagrać a zapomni pozgrywać sobie filmy na komputer. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts