Quesh 23 Napisano 27 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2017 Witam wszystkich użytkowników forum.Chciałbym Was zapytać o pewną kwestię. Otóż niedawno (3-4 msc. temu) dostałem telefon - Samsung Galaxy A3(2017). Przez pierwsze 1-2 miesiące chodził bardzo dobrze i bez zarzutów, jednak od pewnego czasu mam z nim następujące problemy: Telefon gubi zasięg/sieć. Czasami po prostu nie mogę wykonać połączenia, albo w połowie połączenia zasięg znika i rozmowa jest przerwana. Jak się okazuje po zrestartowaniu telefonu problem na chwilę ustaje, jednak po kilku minutach znowu się powtarza. To samo jest z GPSem i LTE ^ Telefon średnio 3-4 razy dziennie sam z siebie się restaruje. Niektóre aplikacje na pewien okres dnia nie chcą się włączyć, wyskakuje mi przy nich brak odpowiedzi, jednak nagle problem po jakimś czasie ustaje. Myślicie, że to wina urządzenia, czy softu? Ogólnie telefon nie zacina się ani nic z tych rzeczy, ale powyższe problemy są na tyle uciążliwe, że muszę coś z tym zrobić.ps. Sprawdzałem oprogramowanie i jest aktualne. Cytuj Link to post Share on other sites
bololabich 1559 Napisano 27 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2017 Najpierw zrób wipe, wgraj jeszcze raz aktualny soft i wtedy sprawdź czy nadal jest problem. Cytuj Link to post Share on other sites
Quesh 23 Napisano 27 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2017 Wipe, czyli hard reset? Cytuj Link to post Share on other sites
bololabich 1559 Napisano 27 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2017 Tak, wipe wszystkiego i przez PC powinno się dać zainstalować jeszcze raz najnowszy system. Cytuj Link to post Share on other sites
Quesh 23 Napisano 28 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2017 Niestety, nie pomogło. Cytuj Link to post Share on other sites
Jerzy Urban 13 Napisano 28 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2017 Soft wgrywałeś? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts