scdeer 0 Napisano 26 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2017 Witam, szukam słuchawek zamkniętych które dobrze wygłuszą otoczenie i oczywiście będą dobrze grały w cenie max 300zł do odtwarzacza xduoo x2 Głównie słucham muzyki z gatunków indie pop, indie folk, progressive house jeśli ma to jakieś znaczenie. Zainteresowały mnie słuchawki hyperx cloud, w dodatku mają doczepiany mikrofon więc mógłbym ich też używać do komputera, ale z tego co wiem zwykle słuchawki "dla graczy" grają gorzej niż inne w tej samej półce cenowej, ale kosztują tyle samo ze względu na mikrofon, więc jak jest w tym wypadku ? Cytuj Link to post Share on other sites
neckol 190 Napisano 26 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2017 W tym przypadku jest trochę inaczej. Te słuchawki to rebrand takstarów i lepiej sobie radzą z muzyką niż z grami. Także jeśli wpadły Ci w oko to bierz śmiało Cytuj Link to post Share on other sites
scdeer 0 Napisano 26 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2017 Ok, mam jeszcze jedno pytanie. Czy różnica w dźwięku między Hyperx Cloud a koss porta pro jest duża ? Cytuj Link to post Share on other sites
neckol 190 Napisano 26 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2017 Pisałeś o zamkniętych, to gdzie tu kossy Różnica jest na korzyść cloudów. Kossy jak na słuchawki za 120 zł też bardzo fajnie grają. To są słuchawki o zupełnie innej budowie i zupełnie innym przeznaczeniu. Ciężko je porównać Cytuj Link to post Share on other sites
scdeer 0 Napisano 26 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2017 Ok, dzieki za pomoc Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts