Kukiz 3 Napisano 25 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2017 (edytowane) Witam, zastanawiam się nad kupnem laptopa biznesowego i multimedialnego. Po krótkim research'u znalazłem dwa modele, które bardzo mnie zainteresowały, ale są niedostępne w Polsce lub ich ceny są bardzo wygórowane. Mam na myśli Dell XPS 13 i HP Spectre x360. Czy ktoś miał do czynienia ze sprowadzaniem takich sprzętów zza granicy (z Amazon'u lub amerykańskiego Walmarta)? W Polsce mamy w tej kategorii cenowej mamy tylko Lenovo i Asusy, ewentualnie starsze modele Dell'a. Zastanawiałem się głównie nad Zenbook'iem. Byłbym wdzięczny za wszystkie wskazówki. Gdyby było potrzebne, żeby spełniało warunków korzystania z forum: 1) Kwota przeznaczona na zakup: 4000-5000 2) Laptop nowy/używany: nowy 3) Rozmiar matrycy (+ewentualnie wymagana rozdzielczość): 13-15 cali, rozdzielczość 1920x1080 4) Główne zastosowanie: praca, nauka, filmy 5) Miejsce użytkowania: dom, uczelnia, plener 6) Wymagania specjalne: lekki, schludny nieprzesadzony design 7) Osobiste preferencje: lenovo (problemy z serwisem) 8) System operacyjny: tak 9) Własna propozycja: jw Edytowane 25 Czerwca 2017 przez Kukiz Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts